پنج‌شنبه 20 شهریور 1404

عراقچی: مقابله با رژیم صهیونیستی نیازمند تصمیم جمعی در منطقه است / آژانس هم پذیرفته که واقعیت میدانی عوض شده است

وب‌گاه مشرق نیوز مشاهده در مرجع
عراقچی: مقابله با رژیم صهیونیستی نیازمند تصمیم جمعی در منطقه است / آژانس هم پذیرفته که واقعیت میدانی عوض شده است

وزیر امور خارجه کشورمان در نشست خبری خود با اشاره به توافق با آژانس انرژی اتمی گفت: آژانس پذیرفت که واقعیت میدانی عوض شده و نیاز به چارچوب جدید همکاری است.

به گزارش مشرق، سید عباس عراقچی در نشست خبری در کشور تونس با اشاره به حمله اخیر رژیم صهیونیستی به قطر و سبقه تجاوز این کشور به ایران، یمن و فلسطین، این رژیم را تهدیدی برای منطقه دانست و تاکید کرد: تهدید رژیم صهیونیستی بزرگترین تهدید علیه صلح و امنیت منطقه است و مقابله با آن نیازمند تصمیم دسته جمعی است.

وی ادامه داد: از موضع قاطع تونس در محکومیت تجاوز رژیم صهیونیستی به ایران تشکر می کنیم و موضع این کشور در همراهی با مردم ایران بسیار روشن و قاطع بود. وزیر امور خارجه کشورمان تاکید کرد: سفر سال گذشته رئیس جمهور تونس به ایران برای شرکت در مراسم تشییع شهید رئیسی و دیدار ایشان با رهبر انقلاب یک نقطه عطف در روابط دو کشور بود.

عراقچی عنوان کرد: ما امروز در خصوص راه های گسترش روابط دو کشور در حوزه های تجاری، پزشکی علمی و فرهنگی تصمیمات خوبی گرفتیم و قرار شد که به زودی کمیسیون مشترک اقتصادی دو کشور در تهران برگزار شود.

وی ادامه داد: لازم است صعود تیم ملی تونس به جام جهانی را به همه مردم تونس تبریک بگویم. برای تیم ملی تونس در بازی‌های جام جهانی آرزوی موفقیت دارم ولی امیدوارم تیم های ایران و تونس در جام جهانی فوتبال هم‌گروه نشوند.

آژانس پذیرفت واقعیت میدانی عوض شده است

عراقچی در ادامه گفت: آژانس پذیرفت که واقعیت میدانی عوض شده و نیاز به چارچوب جدید همکاری است. با آژانس مذاکره کرده و دیروز توانستیم این چارچوب را نهایی کنیم. از این پس همکاری ایران و آژانس در این چارچوب خواهد بود و آژانس هم کاملا از این توافق رضایت دارد.