پنج‌شنبه 25 بهمن 1403

اقتصادی وب‌گاه عصر ایران

اقتصادی وب‌گاه عصر ایران

در این مراسم لوح و تندیس صادرکننده ممتاز به سید مظفر عبدالله اهدا شد. شرکت روژین تاک تولیدکننده و صادرکننده رب گوجه فرنگی و انواع کنسروجات در کشور است.

من همیشه از این فروشگاه‌ها خرید می‌کردم اما الان نه قیمت‌ها را باور می‌کنم، نه جنس‌ها را. یک ساعت است می‌گردم یک لباس مناسب برای بچه‌ام پیدا نمی‌کنم.

برای پیشگیری از فرونشست‌های بیشتر در کشور نیازمند عزمی همه جانبه و تشکیل یک ستاد ملی هستیم.

برنج خارجی نیز در برندهای مختلف در بازار به طور متوسط با قیمت 35 هزار تومان عرضه می‌شود.

علمداری، عضو هیئت مدیره بانک مسکن: اقساط ماهانه به روش پلکانی با تسهیلات 450 میلیون تومانی در تهران 5 میلیون و 600 هزار تومان است.

به دلیل شرایط کرونا امسال این کنفرانس به صورت مجازی در تاریخ 21 و 22 دی ماه برگزار می شود./ محورهای این کنفرانس صنایع بالادست، صنایع پایین دست، پتروشیمی، اکتشاف، حفاری، استخراج، پخش و در حوزه حمل و نقل در زمینه حمل و نقل دریایی، هوایی، ریلی و زمینی و در حوزه زیرساخت مباحث مسکن، ساختمان و شهرسازی منابع طبیعی و در حوزه صنایع معدنی و فولاد است

البته کار با خارجی‌ها تابعی از قیمت دلار است و در این مورد نگران پایه دلاری آن هستیم چراکه با رشد نرخ دلار طبیعتا قیمت این قراردادها هم بالا می رود.

طبق گفته وی، در گام نخست برای 100 هزار کارتخوان که تراکنش‌ها بالایی داشتند پیامک ارسال شده است تا برای تشکیل پرونده اقدام کنند.

در این بازار 257 نماد مثبت و 127 نماد منفی بودند که از میان آن ها پتروشیمی پردیس، گسترش نفت و گاز پارسیان، معدنی و صنعتی گلگهر، ایران خودرو، ملی صنایع مس ایران، فولاد مبارکه اصفهان و پتروشیمی نوری نسبت به سایر نمادها بیشترین تأثیر مثبت را روی بورس گذاشتند.

"فتحی آچیکل" نماینده پارلمان از حزب جمهوری خواه خلق حزب اصلی اپوزیسیون سکولار ترکیه که به شدت از دولت آن کشور به دلیل عدم شفافیت در ارائه آمار انتقاد کرده در گزارش تازه‌ای تاکید نموده که دست کم 150 هزار سوری تابعیت ترکیه را دریافت کرده اند.

مبلغ این وام برای تعمیرات مسکن 50 میلیون تومان و تبدیل به احسن 150 میلیون تومان است.

مطابق برنامه توسعه پنج ساله پنجم و ششم قرار بود حدود 10 هزار مگاوات برق تجدیدپذیر در کشور راه‌اندازی کنیم ولی متاسفانه در طی ده سال اخیر کل انرژی تجدیدپذیر حاصل شده به 1000 مگاوات هم نمی‌رسد.

در مذاکره با شرکت‌های خارجی دو مساله صنعتی‌سازی و بحث قیمت تمام شده در اولویت است و همچنین در حال حاضر برای ساخت این پروژه برای ما موضوع قیمت تمام شده پروژه بسیار اهمیت دارد.

صنعت چوب و مبلمان به میزان 9 درصد اشتغال کشور را به خود اختصاص داده است. علاوه بر واحدهای شناسنامه دار در این صنف و صنعت، نمی‌توان از فعالیت واحد های فاقد مجوز اما قابل توجه این حوزه چشم پوشی کرد.

اگرچه متولیان تدوین بودجه اعلام داشته اند که بودجه سال آینده رشد اقتصادی 8 درصدی را هدف قرار داده اند اما مشخص نیست این رشد مبتنی بر چه منابع و قواعد واقعی قابلیت تحقق را دارد؟