یک‌شنبه 2 آذر 1404

اقتصادی وب‌گاه عصر ایران

اقتصادی وب‌گاه عصر ایران

شرکت ارک روز چهارشنبه تصویری را در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ویبو منتشر کرد و از کمک 50 میلیون یوانی خود به سیل‌زدگان استان هنان خبر داد.

کمتر از دو هفته پیش در مناطق مختلف تهران مرغ با قیمت های هر کیلو 33 تا 37 هزارتومان به بازار عرضه می شد و به نظر می رسد در این مدت مرغ مجددا دچار جهش قیمت شده است.

متقاضیان اخذ تسهیلات بانکی باید تا پایان شهریور 1400 با مراجعه به سامانه کارا (وزارت کار)، به نشانی اینترنتی https://kara.mcls.gov.ir ضمن ثبت نام، اطلاعات لازم را بر اساس فرم‌های مربوطه تکمیل کنند.

اگرچه برخی گونه‌های آبزیان مانند قورباغه‌ها و حتی برخی ماهیان می‌توانند برای حفظ حیات خود در عمق زمین تالاب نفوذ کنند و مدتی زنده بمانند تا آب دوباره به تالاب برگردد، اما به هر حال خشکی تالاب تبعات جدی بر گونه‌های جانوری خواهد داشت.

رعایت صرفه جویی در مصرف برق در دستگاه ها و ادارات دولتی به جهت جلوگیری از قطع برق مصارف خانگی ضروری است.

پیک لحظه‌ای مصرف آب در تهران 45 میلیون لیتر در ثانیه است، مدیریت فشار شبکه توزیع و کاهش فشار خروجی فشارشکن‌ها در شب، یکی از اقدامات فنی این شرکت در چارچوب مدیریت تنش آبی در تهران بوده است.

اکبری با تاکید بر اینکه حداقل 3 تا 4 ماه زمان نیاز است تا در دولت جدید درباره قیمت ها تصمیم گیری کند، افزود: دامداران ماه‌هاست در حال زیان هستند و توان ادامه تولید با زیان تا چند ماه آینده را ندارند.

از 3 هزار و 500 میلیارد تومان، 2 و هزار 300 میلیارد برای مترو، 700 میلیارد تومان برای خرید اتوبوس و 500 میلیارد تومان برای تعمیرات و بازسازی قطعات واگن‌های مترو است. این سه بند در مصوبه شورای اسلامی شهر تهران تصویب شد.

اگر بخش های تامین کننده انرژی مثل سوخت مایع و گاز و زارت نیرو سنکرون عمل نکنند و مشکلی در این زمینه به وجود آید ممکن است محدودیت هایی اعمال شود اما در تلاش هستیم که این اتفاق نیفتد.

کارگران شهرداری کوت عبدالله: هم معوقات مزدی داریم و هم پیمانکار بیمه ما را ناقص رد کرده است. از پاسکاری بین شهردار و پیمانکار خسته شده‌ایم. 23 روز است که دست از کار کشیده‌ایم اما متاسفانه تا به امروز به نتیجه‌ای نرسیده‌ایم.

میانگین عمر کارگرانی که در مناطق بد آب و هوا کار می‌کنند کمتر از کارگران سایر مناطق است و به همین خاطر دولت باید نگاه ویژه‌ای به این مردم داشته باشد.

هنوز تجربه کلاهبرداری‌های عمده‌ای که در قالب پروژه‌های بزرگ در شهر تهران اتفاق افتاد و هزاران خانواده درگیر آن هستند، فراموش نشده است. اگر وزارت راه و شهرسازی هم به این موضوع ورود کرده به این دلیل است که از جایگاه دولت به مردم باید هشدار دهد وگرنه هیچ مسئله شخصی با اعضای این اتحادیه ندارد.

بر اساس نرخنامه جدید این سازمان قیمت گوساله در میادین میوه و تره بار بین 4 و نیم تا 8 و نیم درصد افزایش یافت اما قیمت گوشت گوسفندی ثابت ماند.

رئیس اتحادیه فروشندگان لاستیک و روغن موتور: به گفته تولیدکنندگان روغن موتور با این تغییرات قیمتی تولید افزایش پیدا می‌کند و با افزایش سطح عرضه احتمالا مشکل کمبود روغن خودرو در بازار حل می‌شود.