دوشنبه 3 آذر 1404

اقتصادی وب‌گاه عصر ایران

اقتصادی وب‌گاه عصر ایران

از این ماه تا آبان، سود بین بانکی روند متفاوتی را در پیش گرفت و صعودی شد. این روند صعودی تا به آنجا پیش رفت که در آبان ماه، نرخ سود در بازار بین بانکی از نرخ سقف کریدور نیز بیشتر شد و به بیش از 22 درصد رسید.

سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی، متولی اکتشافات مواد معدنی و تولیدکننده ثروت برای کشور است که شعار آن صیانت از ثروت تولیدی به واسطه شناخت از مخاطرات زمین‌شناسی است.

عناصر قرمز رنگ در تزئینات اسپرت بدنه نیز با ویژگی های مفهوم نام چیتو کاملا هماهنگ شده است.

نسخه کوپه التیمیت طی 2.8 ثانیه از حالت توقف به سرعت 100 کیلومتر برساعت رسیده و 200 کیلومتر برساعت را نیز طی 8.7 ثانیه رکورد می زند. بیشینه سرعت این خودرو نیز برابر با 355 کیلومتر برساعت گزارش شده است.

سهم علی کریمی از رانت برق، با محاسبات فوق حداکثر سالی 120 میلیون تومان یارانه برق است. این رقم در میان رقم واقعی رانت‌هایی که ناعادلانه در اقتصاد انرژی ایران توزیع می‌شوند هیچ نیست

بانک مرکزی تاکنون در راستای عمل به تعهدات خود، ارتباط بانکی حدود 2 میلیون و پانصد هزار کارتخوان و درگاه پرداخت اینترنتی را قطع و اطلاعات 8 میلیون و چهارصد هزار دستگاه دیگر را نیز به سازمان امور مالیاتی ارائه کرده است.

قطعات تقلبی تولیدی یا قطعات بی‌کیفیت وارداتی در اختیار مردم قرار می‌گیرد که علاوه بر ایجاد خطرات جانی و مالی برای مردم، سبب آسیب به تولید داخل و ایجاد مشکلات اقتصادی برای تولیدکنندگان و فروشندگان قطعات اصلی و با کیفیت می‌شود.

هر قطره آب در کرمان ازجمله سطحی و قنات‌ها باید مهار شود و همه دوست داریم که ویلا داشته باشیم اما زمان آن گذشته و باید همه آب استان با همکاری دستگاه ها در لوله‌های شرب قرار گیرد.

هیچ سخنرانی، برنامه تلویزیونی یا پژوهش علمی نمی‌تواند به این دقت و صراحت و شفافیت عمق ناعادلانه بودن نظام قیمت‌گذاری انرژی در ایران را نشان دهد.

بر اساس دستور استاندار تهران، بازرسی از ادارات و سازمان ها جهت سنجش وضعیت مصرف برق به صورت متناوب انجام می شود.

از تمامی هموطنان گرامی ساکن در مناطق 22 گانه تهران بزرگ درخواست می‌شود به منظور همراهی با خادمان خود در حفظ پایداری شبکه و همچنین تامین برق سایر شهروندان ساکن در مناطق شرقی پایتخت، حداکثر صرفه‌جویی ممکن را در مصرف برق به‌عمل آورند.

کشورهای عضو اوپک پلاس پس از سه روز مذاکرات فشرده و چندین ساعته نتوانستند به یک توافق دست یابند تا نتیجه ای که قرار بود در روز 5 ژولای به دست آید تا زمان نامشخصی به تاخیر ببیفتد. حتی تاریخ نشست آتی هم مشخص نشده است.

از تعداد تراکنش‌های انجام شده 88.23 درصد مربوط به خرید کالا و خدمات، 7.5 درصد مربوط به پرداخت قبض و خرید شارژ تلفن همراه و معادل 4.27 درصد مربوط به مانده‌گیری بوده است.