پنج‌شنبه 4 دی 1404

فرهنگی وب‌گاه عصر ایران

فرهنگی وب‌گاه عصر ایران

شبکه ورزش امروز و فردا در چهارچوب بازی‌های لیگ ملت‌های والیبال چند دیدار را به صورت مستقیم پخش می‌کند.

دوربین‌ها در لس‌آنجلس آماده شده‌اند و دیوید فینچر کارگردانی برد پیت در فیلم «ماجراهای کلیف بوث» را شروع کرد.

جیمز کامرون، نویسنده، کارگردان و خالق مجموعه فیلم‌های «آواتار»، در گفت‌وگویی تازه از برنامه‌های خود برای توسعه این سری فیلم در قالب آثار انیمیشن خبر داد.

یکی از بحث‌برانگیزترین جنبه‌های کارنامه شاملو، نقدهای او بر شاعران کلاسیک، به‌ویژه فردوسی و سعدی، بود. او معتقد بود که بخش‌هایی از «شاهنامه» مانند داستان ضحاک، نمادی از نظام فئودالی و برده‌داری است. این دیدگاه، واکنش‌های تندی را در جامعه ادبی برانگیخت.

به‌نظر من، بازیگری یعنی ترکیبی از کلمات، جملات و احساساتی که به زبان می‌آیند؛ یعنی ساختن یک حقیقت از دل واژه‌ها. اما در اصل، بازیگری بزرگ‌ترین دروغ دنیاست که تنها با صداقت می‌توان آن را باورپذیر کرد.

این تپه در فاصله پنج کیلومتری شمال شهر مرزی مهران، از توابع استان ایلام، در ناحیه مرزی ایران و عراق واقع شده است. مهم‌ترین رودخانه دائمی این ناحیه، کنجانچم است که از دامنه‌های غربی کوهستان کبیرکوه سرچشمه می‌گیرد و در گلوگاه ورودی دشت مهران، به عنوان مرز طبیعی ایران و عراق امتداد می‌یابد.

کره جنوبی در بخش ادبیات و نگارش رمان نیز در حال حاضر شرایط خوبی دارد، آثار کره جنوبی به زبان انگلیسی ترجمه می‌شوند و در کشورهای مختلف فروش خوبی دارند.

نوشتم: «شما اسطوره زندگی من هستید.» ادامه مکالمه اس‌ام‌اسی ما تا قراری برای آینده نزدیک پیش رفت. نشد... تا روزی که نیمه‌شبی خبرش را دوستی داد: حاج یونس را در تهران زدند...

مسابقه «عشق ابدی» از همان ابتدای انتشار، به عنوان برنامه‌ای که نه تنها هیچ نسبتی با عشق، تعهد و وفاداری نداشت، بلکه به این مفاهیم، بنیان خانواده، فرهنگ ایرانی و رابطه عاطفی سالم حمله کرد، مورد انتقاد مخاطبان ایرانی و رسانه‌ها قرار گرفت.

کاش سازنده این سریال، کسانی را که آنها را «استاد» خود می‌داند، بهتر می‌شناخت. «دایره مینا» ی مهرجویی را خوب می‌دید، «گوزن‌ها» ی کیمیایی را، «رگبار» و «غریبه و مه» بیضایی را. اگر اینها را خوب دیده بود، می‌توانست به‌خوبی دریابد که وظیفه هنر (هنری که شایسته نام هنر باشد) بازتولید استبداد نیست همچنین تن دادن به منطق «ساده‌ساز» و «تحمیق‌کننده» فاشیسم نیست.

یکی از خانه‌های فاخر و واجد ارزش، «خانه محمد تقی میرزا رکن‌الدوله» برادر صلبی ناصرالدین شاه است که از لحاظ المان‌های معماری، فاخر و کم‌نظیر است و شاخصه‌های اصیل معماری ایرانی در آن به چشم می‌خورد، مانند مقرنس‌کاری‌های زیبا، گچ‌بری‌های نفیس، آیینه‌کاری و نقاشی‌های منحصر به فرد.

او متولد سال 1308 در تهران بود که در سال 1399 در 91 سالگی دنیایش عوض شد. خانواده بدرالزمان قریب همه فرهنگی بودند و او نیز، به تبع سایر افراد خانواده، با جدیت تمام به تحصیل رو آورد و دیپلم طبیعی خود را از مدرسه نوربخش گرفت. به دلیل بیماری چشم، مدتی از تحصیل بازماند. پس از مداوای چشم، رشته ادبی را دنبال کرد و پس از اخذ مدرک دیپلم ادبی وارد دانشکده ادبیات شد.

بهنام بانی عکسی در کنار آل‌پاچینو در صفحه اینستاگرامش منتشر کرد.

سید عباس صالحی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، در توئیتی با تأکید بر اینکه «ایران عزیز در خطر دیوان کینه‌توز است»، هشدار داد که دلخوری‌های داخلی نباید موجب غفلت از دشمنان غدار شود.

آنچه «تاسیان» را به اثری قابل تأمل تبدیل می‌کند، استفاده‌ی هوشمندانه‌اش از استعاره‌های سیاسی، لایه‌های روان‌شناختی و تحلیل طبقاتی در دل یک روایت انسانی و ملموس است.

با انتشار تصویری از رضا رشیدپور در کنار برخی از عوامل برنامه بحث‌برانگیز و پرحاشیه «عشق ابدی»، بار دیگر این مجری در مرکز توجه رسانه‌ها و افکار عمومی قرار گرفت.