یک‌شنبه 2 آذر 1404

علی جدی نماینده شهرستان شیروان شد

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
علی جدی نماینده شهرستان شیروان شد

فرماندار شیروان گفت: علی جدی با کسب بیشترین آرا، به عنوان نماینده منتخب مردم شیروان در یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی انتخاب شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ امین رضا مرآتی، فرماندار شیروان در گفت و گو خبر نگار عصر اترک، اظهار کرد: حدود 61 درصد مردم این شهرستان در یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری مشارکت کردند.

مرآتی با بیان اینکه 115 هزار نفر در این شهرستان شیروان واجد شرایط رای هستند که بیش از 10 هزار نفر جمعیت عشایری شهرستان هم اکنون در شهرستان مراوه تپه در استان گلستان مستقر هستند، افزود: بیش از 69 هزار نفر از مردم شیروان در انتخابات شرکت کردند.

وی با بیان اینکه علی جدی بیشترین رای را در شهرستان شیروان از آن خود کرد، افزود: علی اسدی و محمد محمدزاده به ترتیب نفر دوم و سوم در کسب آراء از سوی مردم شدند.

نماینده عالی دولت در شهرستان شیروان خاطرنشان کرد: در شهرستان شیروان 14 کاندیدا تایید صلاحیت شدند که تعدادی انصراف داده و در انتها 9 نفر با یکدیگر به رقابت پرداختند.

انتهای پیام / گ