علی ربیعی
علی ربیعی
سیستمهایی که اصرار بر بازگشت به عقب داشته باشند، سالهای یک ملت را تباه نموده و با زوال روبرو میسازند.
اقتصادنیوز: علی ربیعی سخنگوی دولت حسن روحانی در یادداشت امروز خود در اعتماد پس از ذکر مختصات بحران 1401کشور به چالش های امروز پرداخت.
متوسلیان فرمانده نیروهای اعزامی ایران به لبنان و سوریه بود که در تیر سال 61 توسط نیروهای نزدیک به اسرائیل ربوده شد و پس از گذشت 41 سال هنوز اطلاع دقیقی از سرنوشت وی اعلام نشده است.
علی ربیعی نوشت: تداوم پیامدهای اقتصادی تحریم در 1401، با برخی سیاستهای ناشیانه توام و تاثیر اقتصادی و اجتماعی آن عمیقتر شد.
آثار پدیدههای اجتماعی 1401 در آینده نزدیک و دور نمایان میشوند
میرعبدالله موسوی پدر میر حسین موسوی نخست وزیر دوران هشت سال جنگ ایران و عراق، هفتم فروردین ماه درگذشت.
مراسم ختم میرعبدالله موسوی برادر میرحسین موسوی در کانون و مسجد توحید برگزار شد.
یک فعال سیاسی اصلاحطلب در واکنش به سخنان مشاور رئیسی درباره استقلال مالی زنان گفت: ای کاش تاریخ اسلام را میخواندی تا بدانی محمد (ص) کارگزار مالی خدیجه (س) بود.
علی ربیعی در یادداشت اعتمادآنلاین نوشت: وقتی فقر و آسیب به یک قاعده تبدیل شد، نیازمند یک برنامه ملی، آستین بالا زدن همگان و توجه عمومی هستیم.
زنانی هستند که با چهرهای تکیده از سختیهای بیشمار زندگی، امروز بیکس و بیپناه در تنهایی خود روزگار میگذرانند.
علی ربیعی در یادداشت اختصاصی برای اعتمادآنلاین نوشت: برای فقر و آسیب، به عنوان یک استثنا، میتوان برنامهریزی کرد. اما وقتی فقر و آسیب به یک قاعده تبدیل شد، نیازمند یک برنامه ملی، آستین بالا زدن همگان و توجه عمومی هستیم.
جماران نوشت: علی ربیعی در مورد برادران لیلا نوشت: پرسشی که به ذهن میرسد آن است که سانسور - حتی در عصر گوتنبرگ و چاپ - چقدر توانسته در دیده نشدن مطلبی اثرگذار شود؟ اگر طرفداران محدودنگر، دوران شاه را به خاطر داشته باشند و یا در دوره پهلوی، کنشگر سیاسی بوده باشند، جواب این سوال را به خوبی میدانند که رژیم پهلوی با وجود اعمال سانسورهای گسترده، تا چه حد در حذف عقاید و نظرات و دیده نشدن...
علی ربیعی با اشاره به فیلم برادران لیلا نوشت: هر سیستمی، به خصوص حوزه فرهنگ و رسانه، هنر، ادبیات، کتاب و سینما اگر نتواند با مقتضیات زمان و تغییرات اجتماعی و تکنولوژیکی همگام شود محکوم به شکست است.
علی ربیعی در یادداشتی درباره فیلم «برادران لیلا» ساخته سعید روستایی، نوشت: از فیلم "برادران لیلا" میتوان با نگاهی بدبینانه یک خوانش و برساخت مطلقا سیاسی و با برچسب سیاه، بیرون کشید.