علی ربیعی
علی ربیعی
علی ربیعی در یادداشت اختصاصی برای اعتمادآنلاین نوشت: برای فقر و آسیب، به عنوان یک استثنا، میتوان برنامهریزی کرد. اما وقتی فقر و آسیب به یک قاعده تبدیل شد، نیازمند یک برنامه ملی، آستین بالا زدن همگان و توجه عمومی هستیم.
جماران نوشت: علی ربیعی در مورد برادران لیلا نوشت: پرسشی که به ذهن میرسد آن است که سانسور - حتی در عصر گوتنبرگ و چاپ - چقدر توانسته در دیده نشدن مطلبی اثرگذار شود؟ اگر طرفداران محدودنگر، دوران شاه را به خاطر داشته باشند و یا در دوره پهلوی، کنشگر سیاسی بوده باشند، جواب این سوال را به خوبی میدانند که رژیم پهلوی با وجود اعمال سانسورهای گسترده، تا چه حد در حذف عقاید و نظرات و دیده نشدن...
علی ربیعی با اشاره به فیلم برادران لیلا نوشت: هر سیستمی، به خصوص حوزه فرهنگ و رسانه، هنر، ادبیات، کتاب و سینما اگر نتواند با مقتضیات زمان و تغییرات اجتماعی و تکنولوژیکی همگام شود محکوم به شکست است.
علی ربیعی در یادداشتی درباره فیلم «برادران لیلا» ساخته سعید روستایی، نوشت: از فیلم "برادران لیلا" میتوان با نگاهی بدبینانه یک خوانش و برساخت مطلقا سیاسی و با برچسب سیاه، بیرون کشید.
پیش از ظهر دکتر حسن روحانی (دبیر وقت شورای عالی امنیت ملی) آمد. دو ساعتی درباره مسائل مهم کشور و انقلاب مذاکره کردیم. هر دو قبول داریم اگر وضع به همین منوال پیش برود، انقلاب اسلامی جای خود را به حکومت سکولار خواهد داد.
خاطره آیت الله هاشمی رفسنجانی را از خنثی شدن نقشه ترور سید محمد خاتمی توسط یکی از محافظانش میخوانید.
خاطره آیت الله هاشمی رفسنجانی را از خنثی شدن نقشه ترور سید محمد خاتمی توسط یکی از محافظانش میخوانید.
هاشمی رفسنجانی در خاطرات سال1379 که به تازگی منتشر شده، ماجرای نقشه ترور رئیس جمهور وقت را که توسط یکی از محافظانش و با اطلاع یکی از مراجع تقلید طراحی شده بود را شرح میدهد.
هاشمی رفسنجامی در خاطرات سال1379 که به تازگی منتشر شده، ماجرای نقشه ترور رئیس جمهور وقت را که توسط یکی از محافظانش و با اطلاع یکی از مراجع تقلید طراحی شده بود را شرح می دهد.
سال 1401 اعتراضات گستردهای در ایران شکل گرفت، اما آیا این اعتراضات در سال 1402 هم ادامه خواهد یافت؟ این پرسش است که دکتر حسین واله به آن پاسخ داده است.
علی ربیعی در یادداشتی نوشت، در طی سالهای گذشته از «نودو سه» تا «هزار و چهارصد» یادداشتهای فراوانی نوشتهام که برخی از آنها هنوز هم تازگی دارند _چقدر متاسفم که هنوز هم تازگی دارند_ البته برخی از تازگی مطالب، محصول امتداد دلشورهها، ذهن مشغولیها و دردهای مزمنشده است.
سخنگوی دولت سابق در یادداشتی نوشت: نظامهای سیاسی باید هم خود امید داشته باشند و هم برای جامعهشان امیدآفرینی کنند. مطمئنا وقتی ساختار سیاسی نتواند مایه امیدبخشی به جامعه باشد، بدین معناست که خود نیز فاقد امید و دچار بیبرنامگی برای آینده شده است.
علی ربیعی، سخنگوی دولت روحانی در یادداشت «اعتمادآنلاین» نوشت: نظامهای سیاسی باید هم خود امید داشته باشند و هم برای جامعهشان امیدآفرینی کنند. مطمئنا وقتی ساختار سیاسی نتواند مایه امیدبخشی به جامعه باشد، بدین معناست که خود نیز فاقد امید و دچار بیبرنامگی برای آینده شده است.