علی ربیعی
علی ربیعی
روزنامه کیهان به نقل از یک نماینده از طرح مجلس برای نظارت بر فعالیت سلبریتیها در فضای مجازی خبر داد.
رهبر انقلاب اسلامی فرهنگ «شیفتگی به غرب» و حتی استفاده از لغات فرنگی را یکی دیگر از گزارههای فرهنگی غلط حاکم بر جامعه دانستند که انقلاب اسلامی موجب تغییر این گزاره نادرست و تبدیل آن به فرهنگ «اعتراض به غرب» شد.
روزنامه کیهان نوشت: آقای ربیعی بهعنوان فردی دارای سوابق امنیتی، آیا خبر ندارد چه تعداد از مدیران و نمایندگان و روزنامهنگاران مدعی اصلاحطلبی در طول این دو دهه در غرب پناهندگی گرفته و در خدمت شبکه دروغی درآمدهاند که یک ضلع اصلی طراح و تحریککننده اغتشاشات اخیر بوده است؟
آقای ربیعی، خبر ندارد که مثلا معاون وزیر ارشاد دولت اصلاحات، هماکنون به سردبیری شبکه بدنام و مزدور «ایران اینترنشنال» (بازوی عملیات روانی موساد) مشغول است؟ و دهها روزنامهنگار و خبرنگارشان به این شبکه و شبکههای همسو سرویس میدهند؟ آیا خبر ندارد که برخی از همکاران نشریات سبز اصلاحطلب مقیم داخل بهخاطر ارتباط با شبکه خارجی آشوب و ترور دستگیر شدهاند؟
در جامعهای که اعتدال و میانهروی نتوانستهاند به ارزشهای فعال اجتماعی تبدیل شوند، میانه ایستادن به خصوص در مسایل سیاسی، پر از مصائب مختص به خود میباشد...
کیهان نوشت: وزیر ناکارآمد و برکنار شده دولت روحانی میگوید برخی همطیفان او میخواهند نقش میانه و میانجی را در حوادث اخیر ایفا کنند اما هیچ یک از دو طرف نمیپذیرند (!)
رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب گفت: غربیها دین را امر شخصی میدانند که نمیتواند در صحنه جامعه، سیاست، اقتصاد، آموزش و هنر وارد شود اما انقلاب اسلامی این افسانه را در هم شکست.
کامنتهای اخبار در صفحات مجازی را که مرور میکردم، توجهم به نقدهای توهینآمیز و اظهارات پر از خشونت از سوی طیفهای مخالف سیاسی همدیگر، اعم از مدافع، ناراضی تغییرخواه تا برانداز جلب شد.
معاون دادستان و سرپرست دادسرای انقلاب شیراز به فعالیتهای تخریبی دیگر گروه و لیدر اصلی آن نیز اشاره کرد و افزود: سرتیم این گروه در زمان دستگیری بمبهای دست ساز با چاشنیهای انفجاری تأخیری به همراه داشت.
روزنامه فرهیختگان، در یادداشتی به تحلیل حوادث اخیر و مشکلات در پی آن پرداخت و تاکید کرد علیرغم وعدههای مکرر برای اصلاح قانون اما هنوز هیچ طرح و لایحه اصلاحی توسط مجلس و دولت ارائه نشده است.
با مرور سرمقاله و یادداشتهای روز روزنامههای کثیرالانتشار کشور، مطالبی از جمله سکته غربی ها در تایپه، مردمی سازی اجرای قانون اساسی ضرورت پاسداشت از میثاق ملی، سقوط ترکیبی صهیونیستها به چشم میخورد.
ربیعی در یادداشتی نوشت: همیشه میانه بودن، سرشار از دشواری است به خصوص در جامعهای که فرهنگ عمده آن «یا بامن، یا بر من» شده است. در این روزها که استفاده از خشونتزبانی و فیزیکی هرروز در حال تئوریسازی و عمیق کردن نفرتهاست و در جامعهای که اعتدال و میانهروی نتوانستهاند به ارزشهای فعال اجتماعی تبدیل شوند، میانه ایستادن به خصوص در مسایل سیاسی، پر از مصائب مختص به خود میباشد.
ملیپوش سابق هندبال ایران در مورد روزهای پر فراز و نشیب این رشته صحبت کرد.
فرهیختگان روزنامه ارگان دانشگاه آزاد در یادداشتی به تحلیل حوادث اخیر و مشکلات در پی آن پرداخت.
علی ربیعی در روزنامه اطلاعات نوشت: کامنتهای اخبار در صفحات مجازی را که مرور میکردم، توجهم به نقدهای توهینآمیز و اظهارات پر از خشونت از سوی طیفهای مخالف سیاسی همدیگر، اعم از مدافع، ناراضی تغییرخواه تا برانداز جلب شد.
دادستان کل کشور بیان کرد: اون آقایی که در سیستان و بلوچستان نشسته و خودشان برای زن هیچ حرمتی قائل نیست، امروز سنگ حمایت از زن را به سینه میزند