علی ربیعی
علی ربیعی
علی مطهری درباره ریشه یابی اعتراضات اخیر کشور تاکید کرد: ریشه اصلی اعتراضات وضعیت بد اقتصادی مردم است و بیشتر معترضان هم اعتراضات اقتصادی دارند.
رسالت روزنامه نزدیک به قالیباف در مطلبی به دولت حسن روحانی حمله کرد.
مدیرعامل بهشت زهرا برای نخستینبار از مشخصات و ویژگیهای آرامستان جدید تهران پرده برداشت.
بیش از 70 روز است که کشور رنگ و بوی اعتراضات به خود گرفته است. اعتراضاتی که پس از درگذشت مهسا امینی در بازداشتگاه گشت ارشاد آغاز شد اما بنا بر تحلیل ها تنها رنگ و بوی اجتماعی و فرهنگی ندارد و می توان نقدهای اقتصادی و سیاسی مردم را از لابلای اعتراضات فهم کرد.
در روزهایی که اصلاح طلبان حاکمیت را توصیه به اصلاح برخی رویکردها و سیاست ها می کنند، طیفی از تندروها نیز پروژه حذف دیگری را کلید زده اند تا برخی دیگر از چهره های سیاسی اعتدالی را منزوی کرده یا کنار بزنند.
وزارت کشور اخیرا در یک حرکت مدبرانه برای پالایش احزاب غیر تأثیرگذار؛ تأیید مجمع عمومی احزاب را منوط به این کرد که 300 نفر در مجمع حضور داشته باشند.
احمد جنتی، دبیر شورای نگهبان تعبیری درباره مجلس ششم داشت که در آن گفته بود: «هرگاه پیچ رادیوی مجلس را باز میکردیم، تنمان میلرزید.»
در برایند بسترسازی آشوب، ساخت اعتراض مصنوعی در اذهان و انکار مثبتات ایران اسلامی؛ قرار است "فتنه اقتصادی" رخ دهد که تاجیک و ربیعی و حجاریان و تاجزاده و باقی و... آنرا تدارک دیدهاند.
علی ربیعی، فعال چپ و سخنگوی دولت اعتدال که پیش از این گفته بود: "صدای خیابان ترسناک نیست" به تازگی اذعان کرد که شاید خیابانها خونآلود هم بشود!
نشریه روزانه معاونت سیاسی سپاه نوشت: بسیجیان در قبال خدماتشان کمترین توقعی ندارند؛ دشمن تحمل آن چاشت کمهزینه «ساندیس» را هم ندارد.
اقتصادنیوز در گزارش زیر مروری بر مهم ترین خبرهای سیاسی 24 ساعت اخیر کرده است.
سخنگوی دولت دوازدهم نوشت: فداکارانه پاپس نکشیدن، ایستادن و جامعه را دعوت به پرهیز از خشونت به هر قیمتی وظیفهای است که الزامی بوده و شاید تکرارپذیر نباشد.
عباس عبدی نوشت: آنچه که در جامعه ایران بیش از هر چیزی در سطح کنشگران رسمی دیده میشود، سخنان درست و غلطی است که بدون توجه به نتایج مترتب بر آن ابراز میشود. شاید اگر قدری به تبعات آنها توجه شود، در این صورت بخش مهمی از ابهامات برطرف گردد.
ربیعی نوشت: من به وضوح نشانههایی از یک هماهنگی اطلاعاتی، رسانهای، سیاسی و حتی اقتصادی را در ترکیب شکل گرفته علیه ایران میبینم، اما متاسفانه یک فهم واقعی از مساله در داخل، دادن علائم و سیاستگذاری متناسب با این وضعیت را مشاهده نمیکنم. شاید هم هست و من اطلاع ندارم!
علی ربیعی نوشت: تاریخ معاصر گواهی میدهد هیچ دستاورد چشمگیری در پی خشونتهای فراوان در هیچ جامعهای به دست نیامده و در تلاطمهای سهمگین، نه تنها افقی جدید نمیگشاید بلکه حتی آرامشی برای حرکت رو به جلو خلق نمیکند.