علی ربیعی
علی ربیعی
علی ربیعی در یادداشتی نوشت، ناآرامیهای اخیر با ابعاد اقتصادی، سیاسی و اجتماعی بر خروج سرمایههای فیزیکی و انسانی شامل نخبههای کارآفرین تاثیر میگذارد. نااطمینانی از امنیت سرمایهگذاری، پیشبینیناپذیری آینده سیاسی و فضای نامطلوب اجتماعی از جمله ابعاد مورد اشاره است.
علی ربیعی در یادداشتی نوشت، مهمترین آثار کلان اقتصادی که بر جنبههای مختلف جامعه و اقتصاد امروز و سالهای آینده تاثیر خواهد گذاشت، نا اطمینانی اقتصادی است که حاصل ناامنی سرمایه، فقدان سرمایهگذاری و فرار سرمایه در همه اشکال آن است.
علی ربیعی در یادداشت «آثار اقتصادی بر فضای سرمایه سرمایهگذاری و رشد اقتصادی» روزنامه اعتمادنوشت: برخلاف تصور پیشین عدهای که اتفاقا این روزها در نظام یکدست شده نشستهاند، تحریمها زندگیسوز، نفسگیر، فقرگستر، جانستان و فسادزا بوده است. روزی باید پاسخ ملت داده شود که چگونه عدهای تحریم را نعمت میدانستند.
سخنگوی دولت سابق بدون اشاره به عملکرد منفی دولت متبوع خود ظرف 8 سال مدیریت نوشت: علت و زمینه اصلی اعتراضات پاییز 1401، ریشههای اقتصادی مزمن است.
سخنگوی دولت روحانی در یادداشت روزنامه «اعتماد» نوشت: سندروم قدرت تمایل به فرافکنی و تبیینی با سوگیری تاییدی از مسائل داشته و بنا بر نظریه اسنادی تمایل دارد علتها را به خارج از اقدامات و سیاستها مستند نماید و اینچنین میشود که صورت مسائل یا پاک و یا منقلب میشود.
ربیعی نوشت: در تحلیل ابعاد اقتصادی ناآرامیهای اخیر توجه به چندبعدی بودن آثار ضروری است. بعد زمانی آثار، بعد مقیاس و بعد جامعیت. یافتههای حاصل از گفتگو با تعدادی از کنشگران اقتصادی نشان میدهد از منظر بعد زمانی، برخی آثار اقتصادی این بحران اجتماعی، آثار کوتاهمدت بوده است که به سرعت و در روزهای پس از بحران قابل رویت بوده در حالی که برخی آثار میان و بلندمدت است و در لایههای پایینتر...
علی ربیعی سخنگوی دولت روحانی در یادداشتی در روزنامه اعتماد نوشت: مطالعه بحرانهای اجتماعی 40 ساله نشان میدهد که بحرانها از یک سو به مرور زمان دارای فاصله زمانی کوتاهتر شده و از سوی دیگر از بحرانهای تک علی به بحرانهای چند علی ترکیب شده تبدیل شدهاند.
علی ربیعی سخنگوی دولت روحانی در یادداشتی در روزنامه اعتماد نوشت: در تحلیل ابعاد اقتصادی ناآرامیهای اخیر توجه به چندبعدی بودن آثار ضروری است. بعد زمانی آثار، بعد مقیاس و بعد جامعیت.
در تحلیل ابعاد اقتصادی ناآرامیهای اخیر توجه به چندبعدی بودن آثار ضروری است. بعد زمانی آثار، بعد مقیاس و بعد جامعیت.
آرمان ملی نوشت: اروپاییهایی که در دولت روحانی اجازه ندادند ترامپ مکانیزم ماشه علیه ایران را فعال کند، امروز در برابر ایران و در جبهه صهیونیستها و آمریکاییها ایستادهاند. فرصت استفاده از ظرفیت اروپاییها در این دولت از دست رفته است. به نظر میرسد این مورد باید به صورت قوی به گوش دولت برسد. تنها یک فرد میتواند با ادبیات صلحطلبانه، دلسوزانه و با در نظر گرفتن منافع این دولت و منافع...
ربیعی: برخلاف تصور نظام یکدست شده، تحریمها نعمت نبودند؛ تحریمها نفسگیر، زندگیسوز، فقرزا و زندگیستان است | باید از رفتارها تنشآمیز پرهیز کنیم
سیاهکلی به خبرآنلاین گفت که برابر آمارها 80 درصد معترضان افراد ناراضی هستند، ناراضیانی که ما براحتی می توانیم رضایت آنها را کسب کنیم. آنها ریشه ای ناراضی نیستند و اینطور نیست که از نظام اسلامی ناراضی باشند بلکه از شیوه مدیریت و شرایطی که ما در اقتصاد داریم ناراضی هستند.
ایلنا نوشت: وزیر پیشین وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ایران با بیان اینکه اصلاحات در زمینه اقتصادی دیگر به سادگی میسر نمیشود، تصریح کرد: فعالان اقتصادی این نکته را به خوبی حس کردند که مهمترین اثر بحران اخیر در تشدید نا اطمینانی از شرایط اقتصادی و عدم پیشبینی پذیری است. ناامنی سرمایه و فقدان سرمایهگذاری موضوعات بهم تنیده شده دهههای اخیر ما بوده است و این بحران این موضوع را تشدید...
قوچانی اصلاحطلبان را بحران زده، دچار رخوت و فساد، در حال درجا زدن، گرفتار پیری و فرسودگی فکری و اجرایی، و بدون هیچ برنامهای برای اصلاح میخواند اما با این حال معلوم نیست چرا همچنان متهم اصلی سلب موضوعیت سیاسی از این طیف را حاکمیت میداند؟
پس از شایعات و حواشیای که چندی پیش پیرامون احتمال تغییر علی شمخانی، دبیر شورایعالی امنیت ملی مطرح بود و از سوی رسانه منتسب به این شورا تکذیب شد. اکنون عدهای بهدنبال فشار بر «ابوالحسن فیروزآبادی»، دبیر شورایعالی فضای مجازی هستند.