علی ربیعی
علی ربیعی
سیاهکلی به خبرآنلاین گفت که برابر آمارها 80 درصد معترضان افراد ناراضی هستند، ناراضیانی که ما براحتی می توانیم رضایت آنها را کسب کنیم. آنها ریشه ای ناراضی نیستند و اینطور نیست که از نظام اسلامی ناراضی باشند بلکه از شیوه مدیریت و شرایطی که ما در اقتصاد داریم ناراضی هستند.
ایلنا نوشت: وزیر پیشین وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ایران با بیان اینکه اصلاحات در زمینه اقتصادی دیگر به سادگی میسر نمیشود، تصریح کرد: فعالان اقتصادی این نکته را به خوبی حس کردند که مهمترین اثر بحران اخیر در تشدید نا اطمینانی از شرایط اقتصادی و عدم پیشبینی پذیری است. ناامنی سرمایه و فقدان سرمایهگذاری موضوعات بهم تنیده شده دهههای اخیر ما بوده است و این بحران این موضوع را تشدید...
قوچانی اصلاحطلبان را بحران زده، دچار رخوت و فساد، در حال درجا زدن، گرفتار پیری و فرسودگی فکری و اجرایی، و بدون هیچ برنامهای برای اصلاح میخواند اما با این حال معلوم نیست چرا همچنان متهم اصلی سلب موضوعیت سیاسی از این طیف را حاکمیت میداند؟
پس از شایعات و حواشیای که چندی پیش پیرامون احتمال تغییر علی شمخانی، دبیر شورایعالی امنیت ملی مطرح بود و از سوی رسانه منتسب به این شورا تکذیب شد. اکنون عدهای بهدنبال فشار بر «ابوالحسن فیروزآبادی»، دبیر شورایعالی فضای مجازی هستند.
آرمان ملی نوشت: پس از شایعات و حواشیای که چندی پیش پیرامون احتمال تغییر علی شمخانی، دبیر شورایعالی امنیت ملی مطرح بود و از سوی رسانه منتسب به این شورا تکذیب شد. اکنون عدهای بهدنبال فشار بر «ابوالحسن فیروزآبادی»، دبیر شورایعالی فضای مجازی هستند.
دو روز بیخبری در خصوص علت سقوط این هواپیما و سرگردانی افکار عمومی و پس از آن، تائید ششلیک به هواپیما از سوی ستاد کل نیروهای مسلح، موجب شد اعتراضات مردمی شکل بگیرد. روز شنبه 21 دی 1398، یعنی همان روزِ انتشار بیانیه ستاد کل نیروهای مسلح، دانشجویان و اقشاری از مردم در برابر دانشگاههای امیرکبیر و شریف تهران دست به تجمع اعتراضی زدند و شعارهایی سر دادند. تقریباً یک سال بعد از این حادثه،...
در کنار رنج بسیاری از این ماجراها، روایتسازیهای هدفدار بر تلخیهای ماجرا میافزاید و خانوادهها را داغدارتر و برانگیختهتر میکند. تلخ است عزیزی را به خاک سپردن و تلختر این که حتی پیکری هم برای به خاکسپاری نباشد.
ربیعی نوشت: در طول دوران زندگی، حوادثی تلخ پیش میآیند که درتقویم زندگی آدم جای میگیرد. روزهای غمگینانه، بخش بزرگی از تقویم زندگی من را پر کرده است. از ترورهای کور و درگیریها گرفته تا جنگ و حوادث ناگوار چه در زندگی شخصی و چه در زندگی کاریام، خاطرات تلخ بسیاری رقم خورده است.
در نیمه دی ماه میتوان و سزد (سزاوار است) به مناسبتی اشاره شود که اگرچه از افتخارات تاریخ معاصر به حساب میآید اما چون متضمن یک اعتراف تلخ و تلاش برای ترمیم از درون است یادکردِ آن در رسانه های رسمی جایی ندارد. نه تنها در رسانههای رسمی که در تقویم رسمی هم جا داشت و دارد از 15 دی به عنوان «روز ملی شدن اطلاعات» یاد شود. چرا که 24 سال پیش و در 15 دی 1377 وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی ایران...
فرهیختگان نوشت: لیست پرتکرارترین مهمانهایی که در فاصله سه ماه گذشته برای تبیین اتفاقات اخیر به تلویزیون دعوت شدند، نشان میدهد محمدصادق کوشکی و حمید رسایی رکورددار حضور در برنامههای سیاسی سیما بودهاند.
بدون شک، تلاش بیوقفه برای احیای برجام، اولین گام در این مسیر خواهد بود. به نظر میرسد بهرغم بیانات برخی سیاستمداران غربی، هنوز هم میتوان برجام را احیا کرد، زیرا نظام سیاسی امریکا، تمایلی به گشایش جبهه جدید در منطقه نداشته و دو جبهه روسیه و چین در راس اولویت آنهاست.
فرمانده یگانهای ویژه فراجا گفت: یگانهای ویژه به دنبال خدمت بیمنت و صادقانه به مردم در راستای تامین نظم و امنیت کشور هستند و همواره در میدان و صحنههای ماموریتی برای تحقق این مهم جانفشانی می کنند.
یکی از نیروهای بسیجی در جریان ناآرامیهای شب گذشته در سمیرم به شهادت رسید.
علی ربیعی نوشت: در مورد اصلاحات در سیاست داخلی، تاکنون، برخی به غلط هرگونه اصلاح را به عنوان عقبنشینی قلمداد کردهاند. اکنون که منحنی اعتراضات خیابانی و فیزیکی افول کرده، بهترین و مناسبترین زمان، برای دادن سیگنالهای اصلاحی و حتی اعلام برخی سیاستهای اجتماعی نوین است.
اقتصادنیوز: شهردار سابق منطقه 12 گفت: افسوس که نخستین ساختمان کفش ملی در تهران که از سال 1312 پایه گذای شده بود و در دهه 30 به عنوان نخستین ساختمان و فروشگاه کفش ملی در تهران آغاز به کار کرده بود سرانجام تخریب شد. اندیشه ما را به ساختن وامیدارد و ندانستن به تخریب و تباهی. هنر ما در ساختن است نه نابودی.