عملکرد تسهیلاتی بانکهای قم در موضوع کرونا کمتر از 70 درصد نباشد
قم - ایرنا - معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری قم با تاکید بر جذب حداکثری اعتبارات برای جبران خسارت های واحدهای تولیدی آسیب دیده از کرونا در این استان گفت: بانکهای عامل قم در پرداخت تسهیلات به واحدهای تولیدی آسیب دیده از کرونا نباید عملکردی کمتر از 70 درصد داشته باشند.
مهرداد غضنفری روز دوشنبه در پایان جلسه شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی در تالار کرامت استانداری قم در گفت و گو با خبرنگاران اظهار داشت: با توجه به اینکه امروز آخرین مهلت ثبت نام برای دریافت این تسهیلات است، و ما تکلیفمان راجع پرونده های ثبت نام شده باید اجرایی شود، در این جلسه برای پرداخت تسهیلات به واحدهای آسیب دیده از کرونا یک ضرب الاجل دیگری به بانک های قم داده شد.
وی افزود: دبیر شورای هماهنگی بانک های قم در جلسه هفته جاری ستاد اقتصاد مقاومتی استان آخرین وضعیت تسهیلات فوق را اعلام می کند و ما باید رویکرد جذب حداکثری داشته باشیم و میزان جذب این اعتبارات در استان از متوسط کشوری بالاتر باشد.
معاون استاندار قم تصریح کرد: در حال حاضر تقریبا بالای 40 درصد جذب داشتیم ولی برای ما کفایت نمی کند و عملکرد بانک ها نیز متفاوت است و به هر یک از بانک های عامل مهلتی داده شده و هر بانکی به نورم مدنظر استان نرسد قطعا مورد اعتراض قرار خواهد گرفت و به مرجع مرکزی آن در تهران نیز منعکس خواهد شد.
غضنفری یادآور شد: رقم اولیه اعتبارات ابلاغی جهت پرداخت تسهیلات به واحدهای تولیدی آسیب دیده از کرونا 6 هزار و 420 میلیارد ریال بود و با 50 درصد کاهش در کل کشور به سه هزار و 130 میلیارد ریال رسید.
وی با بیان اینکه تاکنون برای دریافت 930 میلیارد ریال از این تسهیلات در قم ثبت نام شده است گفت: نزدیک به 400 میلیارد ریال پرداخت شده است و تاکید ما این است که به سطح و میزانی که مورد نظر استان است، برسیم.
معاون استاندار قم در بخش دیگری از سخنان خود رفع مسدودی حساب های شرکت ها که توسط بیمه تامین اجتماعی صورت گرفته بود و همچنین بخشش جرایم مالیاتی برای واحدهایی که تا قبل از سال 95 در این زمینه مشکل داشتند را از جمله موضوع های مورد بحث در این جلسه دانست و گفت: در این جلسه مقرر شد رویکرد کلی وصول مالیات از واحدهایی که باید مالیات بدهند خدشه دار نشود ولی از اختیارات حداکثری مدیران برای رفع مشکل های واحدهای تولیدی و تسهیل امر تولید استفاده شود.
غضنفری با اشاره به مباحث صورت گرفته در خصوص تامین آب شهرک صنعتی محمود آباد خاطر نشان کرد: قرار شد که شرکت آب و فاضلاب استان در این زمینه همکاری کند، و طبق مصوبه این جلسه و همچنین جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید موضوع تامین آب شهرک مذکور نیز عملیاتی شود.
شهرک صنعتی محمود آباد قم با مساحتی بالغ بر 700 هکتار در کیلومتر 18 آزادراه قم - تهران قرار گرفته است.
استان قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، چاپ و نشر، سلفچگان، محمود آباد، ثامن الائمه (ع) - قنوات - و فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو و طغرود است.
*س_برچسبها_س*