غریبآبادی: سالانه 4 هزار آمریکایی در زندان میمیرند / بزرگترین جنایات علیه بشریت را آمریکاییها انجام دادند
معاون امور بینالملل قوه قضائیه گفت: میزان قتل زنان در آمریکا در سال هزار و 800 نفر و میزان مرگ و میر در زندانهای آمریکا در سال 4 هزار نفر با وضعیت بسیار نامناسب است.
بهگزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، کاظم غریبآبادی ظهر امروز در حاشیه نشست تخصصی "حقوق بشر آمریکایی؛ ترور، تحریم و توحش" در جمع خبرنگاران با اشاره به موضوع حقوق بشر اظهار داشت: آمریکا گرفتار نقض حقوق بشر در حوزههای مختلف است و بزرگترین جنایات علیه بشریت را رژیم آمریکا انجام داده و نه تنها حقوق مردم آمریکا در داخل به شدت توسط آمریکاییها نقض میشود بلکه آمریکا به صورت بسیار گسترده از تبعیض به ویژه تبعیض علیه سیاهپوستان رنج میبرد و به طور کلی در جامعه آمریکا به سیاهپوستان به عنوان مجرم نگریسته میشود.
وی افزود: در آمریکا محدودیتهایی علیه مهاجران و پناهندگان انجام میدهند و میزان قتل زنان در آمریکا در سال هزار و 800 نفر و میزان مرگ و میر در زندانهای آمریکا در سال 4 هزار نفر با وضعیت بسیار نامناسب است.
معاون امور بینالملل قوه قضائیه ادامه داد: میزان مرگ و میر به سبب بکارگیری اسلحه است که در ماه حدود 3 هزار نفر است بنابراین موضوعات بسیار مختلفی را میتوان درباره نقض حقوق بشر مردم آمریکا در داخل و عرصه بینالمللی احصا کرد.
غریبآبادی تصریح کرد: میلیونها نفر انسان بیگناه توسط آمریکاییها در اثر اشغال و تجاوزگری کشته شدند و آمریکا باید پاسخگو باشد.
وی بیان کرد: بزرگترین جنایات در حق بشریت را آمریکاییها با کشورهای مختلفی که اشغال و حمله کردند انجام دادند، به طوری که در عراق بیش از 2 میلیون نفر انسان بیگناه شامل 500 هزار کودک توسط اقدامات آمریکا جان خود را از دست دادند؛ در افغانستان هم همینطور است و این علملیات هواپیماهای سرنشین آنها بیش از 48 هزار نفر را در 7 کشور کشته است.
عدم تمایل جوانان آمریکایی برای خدمت در ارتش احساس غرور ملی در بین آمریکاییها چگونه در حال افول است؟غریبآبادی ادامه داد: آمریکا سابقه سیاه و تاریکی در حوزه حقوق بشر دارد اما خود را به عنوان مدعی و پرچمدار حقوق بشر معرفی میکند و حقوق بشر فقط کالا و ابزار سیاسی برای آمریکا است که برای دستیابی به اهداف خود در حوزه سیاست خارجی آن را به کار میگیرد.
معاون امور بینالملل قوه قضائیه خاطرنشان کرد: رژیمهای بسیاری در دنیا وجود دارد که با آمریکا متحد هستند و به لحاظ سیاسی مشکلی با آمریکا ندارند اما آمریکا چشم خود را به روی حقوق بشر در این کشورها بسته و کشورهایی هستند که ساختار دموکراسی و مردمسالاری ندارند بنابراین این سابقه برای ما روشن و برای آمریکا در حوزه حقوق بشر بسیار تاریک است.