چهارشنبه 3 بهمن 1403

سیاسی وب‌گاه فرارو

سیاسی وب‌گاه فرارو

محسن مجتهدزاده در اظهاراتی ضمن اشاره به حفر تونل رژیم صهیونیستی برای دستیابی به پیکر امام یازدهم شیعیان و نیز DNA ایشان، گفت: «وقتی آمریکایی‌ها وارد عراق شدند، افراد زیادی از علما را بازجویی کردند و از آ‌ن‌ها پرسیدند امام زمان‌تان کجاست. آن‌ها در همه جا دوربین گذاشتند تا امام زمان را پیدا کنند و شهیدش کنند.»

در بیانیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی که به مناسبت آتش‌بس میان غزه و رژیم صهیونیستی صادر شده، آمده است: «امروز پایان جنگ و تحمیل آتش‌بس بر رژیم صهیونیستی یک فتح مبین و پیروزی بزرگ برای فلسطین و شکستی بزرگ‌تر برای رژیم هیولایی صهیونیستی است که مردم مقتدر غزه را خوشحال و سرشار از طراوت، نشاط و مقاومت به سوی خانه و کاشانه خود روانه می‌سازد و در مقابل، رئیس قصاب و خون‌آشام کابینه جعلی را...

رئیس‌جمهور کشورمان امروز با استقبال رسمی رئیس‌جمهور تاجیکستان برای رایزنی با ایشان وارد قصر ملت تاجیکستان شد.

مدیرمسئول کیهان نوشت: «آقای پزشکیان، رئیس‌جمهور محترم کشورمان در مصاحبه با شبکه NBC آمریکا گفته است "ایران اصولاً آماده گفت‌و‌گو با دولت دوم ترامپ است"! که با عرض پوزش باید گفت: جناب پزشکیان شما صاحب ایران نیستید! شما رئیس‌جمهور ایران هستید که مسئولیت قوه اجرائی کشور برای 4 سال به عنوان "یک امانت" به شما سپرده شده است.»

در عرصه خارجی، تندروی خود را در جنگ‌طلبی عریان و مقابله با رفع تحریم و عادی‌سازی روابط خارجی کشور نشان داده است. تندرو‌ها در ظاهر حرف مطلوبی می‌زنند که بر اساس شعار‌هایی اساسی و ریشه‌دار بنا شده، اما در این زمان، دیگر امکان عملی کردن آن‌ها وجود ندارد.

«سخنان رئیس‌جمهور در این زمینه که جمهوری اسلامی ایران برنامه‌ای برای ترور دونالد ترامپ رئیس‌جمهور منتخب آمریکا، نداشته، ممکن است به‌عنوان سیگنالی از ضعف یا تناقض داخلی تفسیر شود و می‌تواند موضع ایران را در مذاکرات یا تعاملات دیپلماتیک تضعیف کند.»

او به خاطر چند ترور تاثیرگذار در دهه 20 و 30 خورشیدی شناخته می‌شود. او ابتدا در سن 19 سالگی و فروردین 1324 اقدام به ترور سیداحمد کسروی کرد که ناموفق بود و به حبس دو ماهه خود او و همراهش منجر شد. این نقل معروف است که کسروی به خاطر ضدیتش با عقاید مذهب شیعه مورد خشم بعضی روحانیون و علما قرار گرفته بود و به خاطر کتابی به نام شیعی‌گری جمعی از علما حکم ارتداد او را صادر کرده بودند.

محمدناصر سقای بی‌ریا از جمله شاگردان مصباح یزدی بود که در دهه هفتاد برای تحصیل به دانشگاه‌های غربی اعزام شدند. او که تا زمان درگذشتش عضو گروه روانشناسی موسسه آیت‌الله مصباح بود، دوره فوق لیسانس خود در رشته مطالعات اسلامی را در دانشگاه مک‌گیل کانادا گذراند و دکترای رهبری تربیتی و مطالعات فرهنگی را از دانشگاه هیوستون تکزاس گرفت. او از سال 1373 تا 1383 امام جمعه هیوستون و رئیس مرکز تعلیمات...

خواب و رویا در شاهنامه دست‌مایه خوبی برای شعر سرودن توسط فردوسی بود که البته ناشی از باور و اعتقاد مردم ایران باستان بوده است. آنان اعتقاد داشتند که عناصر طبیعی و غیرطبیعی در زمان خواب به سراغشان آمده و در تعیین سرنوشتشان موثر بوده و باعث به‌وجودآمدن حوادث می‌شود.

رئیس جمهور، چراغ سبز نشان داد و اعلام کرد ما آمادگی گفت‌و‌گو با آمریکا را داریم. هرچند به طور مستقیم کلمه «گفت‌و‌گو» با آمریکا را به کار نبرد، اما شنونده و بیننده به خوبی متوجه می‌شد که اگر آمریکا تقاضا کند که حتما باید مذاکرات به صورت مستقیم باشد، طرف ایرانی نباید در این زمینه، مشکلی داشته باشد. بین گفت‌و‌گو‌های آقای عراقچی در تلویزیون و گفت‌و‌گو‌های دکتر پزشکیان در مصاحبه با خبرنگار...

سخنگوی وزارت خارجه ایران تماس فرد نزدیک به «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور منتخب آمریکا، با سفیر ایران در سازمان ملل را تکذیب کرد.

فعال سیاسی اصلاح‌طلب ضمن ابراز تأسف درباره خبر خودکشی روزنامه‌نگار و طنزپرداز ایرانی، نوشت: «وقتی خبر درگذشت خودخواسته ابراهیم نبوی را به من دادند، خشکم زد.»

ستار هاشمی درباره رفع فیلترینگ اینستاگرام گفت: «در قالب طرح صحبت می‌کنیم؛ همان طرحی که همه در قالب وفاق و بر اساس یک نگاه مشترک به آن رسیدند. بر اساس آن طرح موضوعات را بررسی کرده و خدمت مردم اطلاع می‌دهیم.»

امامعلی رحمان، رئیس‌جمهوری تاجیکستان، صبح پنجشنبه 27 دی 1403 در کاخ ریاست جمهوری این کشور از مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهوری اسلامی ایران، استقبال رسمی کرد.

«پیش‌بینی‌ها حاکی از آن است که ممکن است تا شب عید نرخ ارز به 110 هزار تومان برسد و حتی پس از آن نیز افزایش یابد. این شرایط نشان‌دهنده یک ناپایداری در اقتصاد است که نیازمند تعاملات مؤثر و سازنده با کشور‌های مختلف است.»

سید ابراهیم نبوی مشهور به «داور» در 64 سالگی به زندگی خود پایان داد. در اطلاعیه‌ی خانواده‌ی او آمده که پدرمان در یک دهه‌ی اخیر افسرده و دلتنگ ایران بود و ناممکن بودن زندگی در وطن‌ش، بار سنگینی را بر دوش او گذاشته بود. او در حالی از دنیا رفت که هرگز نتوانست با اقامت اجباری خود دور از ایران کنار بیاید.