دوشنبه 16 شهریور 1405

فرهادیان: کرونا مسابقات تکواندو قهرمانی آسیا را به تعویق انداخت

خبرگزاری میزان مشاهده در مرجع
فرهادیان: کرونا مسابقات تکواندو قهرمانی آسیا را به تعویق انداخت

رئیس سازمان تیم‌های ملی تکواندو از تعویق رقابت‌های قهرمانی آسیا بیروت 2020 به دلیل جلوگیری از شیوع ویروس کرونا خبر داد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری میزان و به نقل از روابط عمومی فدراسیون تکواندو، رقابت‌های قهرمانی قاره آسیا در بخش‌های پاراتکواندو، پومسه و کیوروگی (انفرادی و تیمی) و گروه مردان و زنان قرار بود از 12 اسفند به مدت 5 روز در "بیروت" لبنان برگزار شود.

آرش فرهادیان رئیس سازمان تیم‌های ملی تکواندو با بیان اینکه روز گذشته توسط اتحادیه تکواندو آسیا ایمیلی مبنی بر به تغییر زمان و مکان برگزاری رقابت‌های قهرمانی آسیا به منظور جلوگیری از شیوع ویروس کرونا دریافت کردیم، گفت: پیش از این تغییر مکان برگزاری مسابقات کسب سهمیه المپیک قاره آسیا که قرار بود فروردین در چین برگزار شود، اعلام شده بود.

وی افزود: این درخواست توسط فدراسیون تکواندو لبنان به اتحادیه تکواندو آسیا ارسال شده است؛ منتظر اعلام زمان و مکان جدید این رقابت‌ها هستیم. امروز جلسه‌ای با کادرفنی تیم‌های ملی برگزار می‌کنیم تا در خصوص پیگیری تمرینات ملی‌پوشان تصمیم‌گیری شود.

  • بیشتر بخوانید: