شنبه 12 آبان 1403

فعالیت آموزشی حضوری دانشگاه رازی کرمانشاه از 14 فروردین آغاز می‌شود

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
فعالیت آموزشی حضوری دانشگاه رازی کرمانشاه از 14 فروردین آغاز می‌شود

کرمانشاه - ایرنا - سرپرست دانشگاه رازی کرمانشاه اعلام کرد آموزش حضوری در تمام مقاطع تحصیلی این دانشگاه از روز یکشنبه 14 فروردین آغاز و درهای دانشگاه به روی دانشجویان باز خواهد شد.

«محمدنبی احمدی» روز پنجشنبه به خبرنگار ایرنا گفت: با توجه به تصمیم ستاد ملی کرونا و اعلام وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تمام کلاس‌های مقاطع تحصیلات تکمیلی و دکتری عمومی دامپزشکی ورودی 1395 از تاریخ 14 فروردین و کلاس‌های مقطع کارشناسی و سایر ورودی‌های دکتری عمومی دامپزشکی از تاریخ 20 فروردین فقط به صورت حضوری برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه ساعت تشکیل تمام کلاس‌های حضوری، بر مبنای برنامه‌ریزی قبلی خواهد بود، خاطر نشان کرد: برگزاری و تشکیل تمام کلاس‌ها در تمام مقاطع تحصیلی تا تاریخ 6 تیرماه الزامی است.

احمدی یادآوری کرد: تمام امتحانات از تاریخ 15 لغایت 30 تیر برگزار خواهد شد.

سرپرست دانشگاه رازی کرمانشاه ادامه داد: با توجه به مصوبه ستاد ملی کرونا، شرط حضور دانشجویان در کلاس‌ها، تزریق حداقل 2 مرحله واکسن کرونا و شرط سکونت در خوابگاه، تزریق حداقل سه مرحله واکسن است.

وی یادآور شد: با توجه به شرایط خاص کرونایی و به منظور تسهیل در امور آموزشی، دانشجو می‌تواند یک یا چند درس خود را به شرط رعایت حداقل واحدهای باقی مانده حذف کند که برای مقطع کارشناسی 12 واحد و کارشناسی ارشد هشت واحد است.

احمدی افزود: دانشجو می‌تواند نیمسال تحصیلی جاری خود را بدون احتساب سنوات مجاز تحصیلی، حذف کند که البته درخواست دانشجویان تحصیلات تکمیلی در شورای آموزشی دانشکده مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

سرپرست دانشگاه رازی کرمانشاه در پایان گفت: اخذ مهمانی به صورت تک درس یا نیمسال، به شرط موافقت دانشگاه مقصد، بلامانع است.

به گزارش ایرنا، دانشگاه رازی فعالیت خود را از بهمن ماه سال 1351 با عنوان «دانشکده علوم کرمانشاهان» به ریاست مرحوم دکتر «عبدالعلی گویا» آغاز کرد و در سال تحصیلی 1352 - 1351 برای اولین بار پذیرای 200 دانشجو در رشته‌های فیزیک، شیمی، زیست‌شناسی و ریاضی شد.

این مرکز در سال 1353 به «دانشگاه رازی» تغییر نام یافت و در ادامه با تاسیس «دانشکده پزشکی کرمانشاه»، «تربیت دبیر سنندج» و «دانشکده دامپروری ایلام» توسعه یافت.

با گسترش آموزش عالی پس از پیروزی انقلاب اسلامی، این دانشکده‌ها استقلال یافته و با عناوین «دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه»، «دانشگاه کردستان» و «دانشگاه ایلام» به فعالیت خود ادامه دادند.

دانشگاه رازی به عنوان دانشگاه معین استان، هم اینک از وجود بیش از 465 عضو هیات علمی و 487 کارمند پرتلاش بهره می برد و بیش از 11 هزار دانشجو در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترای عمومی و دکترای تخصصی مشغول به تحصیل هستند.

برچسب‌ها