فعالیت دانشجویان جهادی دانشگاه علامه از تهران تا کرمان / منطقه محروم لرستان به آبادانی رسید
مجتبی هاشمی نکو، مسئول گروه جهادی، مسئول قرارگاه جهادی بسیج دانشجویی دانشگاه علامه طباطبایی در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با اشاره به اقدامات این گروه جهادی در سال 98 گفت: با توجه به توصیههای رهبر انقلاب مبنی بر توجه به مناطق سیل زده و اینکه شهرهای سیل زده باید به صورت جهادی وار بازسازی شوند، برهمین اساس شروع به شناسایی منطقه محروم کردیم که منطقه مورد هدف هم سیل زده...
مجتبی هاشمی نکو، مسئول گروه جهادی، مسئول قرارگاه جهادی بسیج دانشجویی دانشگاه علامه طباطبایی در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با اشاره به اقدامات این گروه جهادی در سال 98 گفت: با توجه به توصیههای رهبر انقلاب مبنی بر توجه به مناطق سیل زده و اینکه شهرهای سیل زده باید به صورت جهادی وار بازسازی شوند، برهمین اساس شروع به شناسایی منطقه محروم کردیم که منطقه مورد هدف هم سیل زده و هم محروم باشد. این نکته بسیار مهم بود.
وی افزود: در جریان این شناساییها به منطقه هودر بساط علی در استان لرستان که این شهر هم سیل زده بود، محرومیت موج میزد و آب آشامیدنی، جاده آسفالت و مدرسه نداشتند.
هاشمی نگو اضافه کرد: ساخت مدرسه دبستان در متراژ صدویک متر ساختیم. آب آشامیدنی را تامین کردیم، لوله کشی آب انجام شد. مدرسهای هم در جنوب کرمان که در نقطه محروم بود، گروه جهادی علامه کمک خوبی داشتند، این طرح به مراحل پایانی رسیده و کمکهای مالی همچنان در حال انجام است.
وی اظهار داشت: حدود 50 نفر از جهادگران این قرارگاه در اردوها فعالیت میکردند. مباحث آموزشی، دورس مدرسه و احکام و موارد اینگونه توسط خواهران جهادی ارائه شد. فعالیت دیگر این گروه جهادی فعالیت عمرانی است که در طول 20 روز ترمیم مسجد و آب لوله کشی و ساخت مدرسه انجام شد.
هاشمی نگو ادامه داد: کارآفرینی در منطقه ایجاد کردیم و باعث ایجاد شغل شد. دو گروه درمنطقه بودند که گروه خادمین اصلی حدود 50 روز در منطقه حضور داشتند.
وی گفت: گروه جهادی بسیج دانشجویی علامه علاوه بر این در اطراف تهران، کورههای آجر پزی ورود کردند که بحث آموزشی و تغذیه این منطقه مورد توجه بود.