فعالیت 9 مدرسه کانکسی پس از گذشت 16 سال از زلزله بم
نماینده مردم شرق استان کرمان در مجلس شورای اسلامی گفت: پس از گذشت شانزده سال در بم 9 مدرسه در کانکس فعالیت می کنند و این در حالی است که شهرستان بم جهانی است و با توجه به قدمت این منطقه، گردشگران زیادی به این شهر مراجعه می کنند؛ بنابراین نیاز است که دولت نگاه ویژه ای به بم داشته باشند.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حبیب الله نیکزادی پناه نماینده مردم شرق استان کرمان در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با راه آرمان؛ با اشاره به گذشت شانزده سال از وقوع زلزله بم گفت: امروز کسانی که بم را در سال 1382 دیده باشند باور نمی کنند که این مردم صبور و قوی با کمک مسئولان کشور چگونه توانستند شهر را مستحکم تر از گذشته بسازند.
وی ادامه داد: مردم شهرستان بم بعد از گذشت شانزده سال انتظار دارند که این شهر به طور کامل ساخته شده باشد؛ اما متأسفانه یکی از جفاهایی مسئولین آن زمان این بود که شهر نیمه ساخته را از نظر عملیات ساخت و ساز کامل تلقی کردند و همین امر موجب شد تا کنون بیش از سی درصد شهر ساخته نشده و آوارها باقی مانده و تمام کوچه ها خاکی است.
نماینده مردم شرق استان کرمان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه دومین کم لطفی که صورت گرفته این است که شهر بم با همه مصیبت های وارد شده را شهر برخوردار اعلام کردند، ابراز کرد: مسئولان و به ویژه در این دولت انتظار زیادی داریم که شاخص های توسعه منطقه بم را بررسی مجدد کنند.
نیکزادی پناه با اشاره به اینکه دولت اعتبار خاصی برای مدرسه سازی ندارد، تصریح کرد: در بم 9 مدرسه در کانکس فعالیت می کنند و این در حالی است که در شهرستانی مانند بم که جهانی است و با توجه به قدمت این منطقه، گردشگران زیادی به این شهر مراجعه می کنند؛ بنابراین نیاز است که دولت نگاه ویژه ای به بم داشته باشند.
انتهای پیام / م