فلسفه تشکیل قرارگاه نظارت بر سلامت / آموزش بازرسان بهداشتی
معاون حقوق عامه و پیشگیری از وقوع جرم دادستانی کل کشور، بر اهمیت موضوع بهداشت و درمان تاکید کرد و گفت: بهداشت و درمان از جمله مصادیق مهم حقوق عامه است.
معاون حقوق عامه و پیشگیری از وقوع جرم دادستانی کل کشور، بر اهمیت موضوع بهداشت و درمان تاکید کرد و گفت: بهداشت و درمان از جمله مصادیق مهم حقوق عامه است.
به گزارش خبرگزاری مهر، غلامعباس ترکی، در جلسهای که با حضور رئیس و معاونان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد، با بیان اینکه در قانون اساسی کشور و سیاستهای کلی نظام به موضوع سلامت و درمان تاکید شده است، اضافه کرد: برقراری عدالت یکی از اهداف نظام اسلامی است که از بارزترین مصادیق آن میتوان به عدالت در بهداشت و درمان اشاره کرد.
وی با اشاره به اینکه در موضوع نظارت بر سلامت و ایمنی آب شرب و همچنین مدیریت پسماند اعم از عفونی و غیرعفونی برنامههای مشخصی برای دادستانی ابلاغ و در حال اجرا است، خاطرنشان کرد: قرارگاه نظارت بر سلامت با فلسفه پیگیری و حل موضوعات بین دستگاهی تشکیل و انجام کار مشترک را با هدف تأمین سلامت مردم در دستور کار قرار داده است.
ترکی درباره تخلفاتی که در فضای مجازی سلامت مردم را نشانه گرفته هشدار داد و گفت: معاونت قضائی فضای مجازی با متخلفانی که فعالیتهایی انجام میهند که حقوق عامه و سلامت مردم در حوزههای مختلف مثل خوراکیها، انرژیزا، مکملها، سقط جنین، دارو و...، را نشانه گرفته بلافاصله برخورد میکند.
معاون حقوق عامه و پیشگیری از وقوع جرم دادستانی کل کشور با اشاره به اینکه قانون مدیریت پسماند در حال به روزرسانی است، اضافه کرد: این قوانین در کمیسیونهای تخصصی در حال رسیدگی و بررسی کارشناسی است. توصیه میکنیم ملاحظات و پیشنهادهای وزارت بهداشت نیز برای همسان سازی ساختارها و بندهای این قوانین ارائه شود.
وی در ادامه از طراحی دورههای گزارش نویسی برای بالا بردن مهارتهای ضابطان بهداشتی و درمانی خبر داد و خواستار ایجاد و تقویت ادبیات مشترک بین دستگاه قضائی و ضابطان بهداشتی شد و گفت: قطعاً آشنایی ضابطان و بازرسان بهداشتی با نحوه گزارش نویسی، شرایط را برای روند اجرای احکام پروندهها و رأی قضات بهبود میبخشد.