دوشنبه 3 آذر 1404

فناوری‌های جدید در جلوگیری از فساد تاثیر زیادی داشته است

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
فناوری‌های جدید در جلوگیری از فساد تاثیر زیادی داشته است

رییس قوه قضاییه هوشمند سازی و استفاده حداکثری از فناوری‌های جدید را از اولویت‌های قوه قضاییه دانست و گفت: این کار در جلوگیری از فساد، شناخت مشکلات، کوتاه کردن فرایند‌ها و کم کردن هزینه‌ها تاثیر زیادی داشته است.

حجت‌الاسلام محسنی اژه‌ای رئیس قوه قضاییه امروز در ابتدای دیدار مسئولان و جمعی از کارکنان قوه قضائیه با رهبر انقلاب، در گزارشی از فعالیت‌ها و اقدامات مختلف این قوه، تعامل و همکاری با سایر قوا و همچنین نخبگان و قشر‌های مختلف مردم را بی‌سابقه عنوان کرد و گفت: محصول این نشست‌ها تشخیص و تعیین اولویت‌ها و اتخاذ راه‌حل‌های مورد اجماع برای رفع مشکلات بوده است.

محسنی اژه‌ای هوشمند سازی و استفاده حداکثری از فناوری‌های جدید را هم از جمله اولویت‌های قوه قضاییه برشمرد و افزود: این کار در جلوگیری از فساد، شناخت مشکلات، کوتاه کردن فرایند‌ها و کم کردن هزینه‌ها تاثیر زیادی داشته است.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی حقوقی قضایی