دوشنبه 13 اسفند 1403

فوت 4 نفر بر اثر حوادث جوی / تداوم امدادرسانی‌ها در استان‌های شمال و شمال غربی کشور

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
فوت 4 نفر بر اثر حوادث جوی / تداوم امدادرسانی‌ها در استان‌های شمال و شمال غربی کشور

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر گفت: در چند روز گذشته بر اثر حوادث جوی در 13 استان کشور، 4 نفر جان باختند.

مهدی، ولی پور رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه رفاه و تعاون گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره آخرین جزئیات امدادرسانی به استان‌های متأثر از حوادث جوی (رعد و برق و سیل و آبگرفتگی) اظهار کرد: 13 استان کشور از جمله آذربایجان شرقی و غربی، اردبیل، تهران، خراسان جنوبی و شمالی، زنجان، سمنان، سیستان و بلوچستان، قزوین، گلستان، گیلان و مازندران طی روز‌های اخیر درگیر حوادث جوی بودند.

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر با بیان اینکه 113 تیم امدادی متشکل از 409 نفر در 58 شهر و روستا امدادرسانی کردند، گفت: 1881 نفر خدمات امدادی دریافت کردند و 42 نفر نیز به مناطق امن منتقل شدند و 147 نفر هم اسکان اضطراری یافتند.

وی با بیان اینکه در این حوادث 4 نفر جان خود را از دست دادند، افزود: یک مرد 19 ساله در شهرستان آمل بر اثر رعد و برق، یک زن 65 ساله در شهرستان تالش استان گیلان و 2 مرد در استان اردبیل بر اثر وقوع سیل جان باختند.

ولی پور تصریح کرد: در جریان امدادرسانی نیروهای هلال احمر، آب از 141 واحد مسکونی تخلیه شد.

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر با اشاره به اقلام توزیع شده میان مردم گفت: 41 دستگاه چادر، 298 تخته پتو، 112 تخته موکت، 194 بسته غذایی، 80 کیلوگرم برنج و 106 کیلوگرم حبوبات میان حادثه دیدگان توزیع شد.

وی گفت: امدادرسانی در آذربایجان شرقی، اردبیل، خراسان شمالی، گلستان و گیلان ادامه دارد.

بیشتر بخوانید

انتهای پیام /