یک‌شنبه 8 شهریور 1405

فوری / بیانیه نیروهای مسلح یمن درباره حمله به کشتی اسرائیل و ناوهای آمریکا

وب‌گاه دنیای اقتصاد مشاهده در مرجع
فوری / بیانیه نیروهای مسلح یمن درباره حمله به کشتی اسرائیل و ناوهای آمریکا

سخنگوی نیروهای مسلح یمن اعلام کرد یک کشتی رژیم صهیونیستی در دریای عرب و چند ناو جنگی آمریکا در دریای سرخ هدف قرار گرفت.

«یحیی سریع» سخنگوی نیروهای مسلح یمن در بیانیه‌ای اعلام کرد نیروی دریایی ارتش یمن با استعانت از خداوند متعال با تعدادی موشک، یک کشتی رژیم صهیونیستی «MSC SKY» را در دریای عرب به صورت مستقیم و دقیق هدف قرار داد.

وی افزود چند ساعت پس از حمله مذکور، در عملیاتی دیگر، نیروهای مسلح یمنی با چندین پهپاد و موشک چند کشتی جنگی آمریکا را هدف قرار دادند.

خبر مرتبط فوری / حمله به کشتی اسرائیلی در سواحل یمن

«آمبری» امروز دوشنبه اعلام کرد گزارشی از حمله به یک کشتی کانتینربر متعلق به رژیم صهیونیستی در 88 مایلی سواحل استان عدن یمن دریافت کرده است.

سرتیپ سریع در این بیانیه تاکید کرد که نیروهای مسلح یمن تا زمان توقف جنگ غزه و لغو محاصره این باریکه به ممانعت از دریانوردی رژیم صهیونیستی یا تردد کشتی‌های عازم بنادر فلسطین اشغالی ادامه می‌دهند.

وی اعلام کرد ارتش یمن در دفاع از یمن و حمایت از ملت فلسطین، در انجام عملیات نظامی بیشتر در دریای سرخ و عرب علیه تمامی اهداف متخاصم تردید نخواهد کرد.

پیش از این مرکز امنیت دریانوردی انگلیس اعلام کرده بود انفجار در نزدیکی یک کشتی مرتبط با رژیم صهیونیستی در جنوب شرق «عدن» باعث آتش‌سوزی در این کشتی شده است.

--> اخبار مرتبط

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

فوری / بیانیه نیروهای مسلح یمن درباره حمله به کشتی اسرائیل و ناوهای آمریکا 2