قاضی زاده هاشمی: باورم نمی شد دوباره برای انتخابات ریاست جمهوری بیایم /«دولت مردم و خانواده» شعار من است / دنبال فسادستیزی هستم
کاندیدای انتخابات ریاستجمهوری گفت: فسادستیزی از جمله مبارزه با فاسدان و اصلاح گلوگاههای فساد از آرمانهای شهید رئیسی بود که من قصد دنبال کردن آن را دارم.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، امیرحسین قاضی زاده کاندیدای انتخابات ریاستجمهوری دوره چهاردهم در برنامه تبلیغاتی تلویزیونی خود که از شبکه اول سیما پخش شد، طی سخنانی اظهار داشت: باور نمیشد که کمتر از سه سال بگذرد و من مجددا برای انتخاب رئیسجمهور جدید با مردم گفتوگو کنم.
وی افزود: رئیسجمهور عزیز ما کارهای خوب و مردمی داشت و کارهای بسیاری خوبی آغاز شدکه برخی از آنها به نتیجه رسیده بود و برخی در شرف انجام بود.
اهم اظهارات وی را در ادامه به نقل از تسنیم و ایرنا می خوانید؛
* شهید رئیسی دیروز برادر بزرگ انقلابی ما بود اما امروز بنده ایشان را به عنوان اسوه سختکوشی و صداقت و مردمداری در حوزه دولتمردی میشناسم و خود را موظف به ادامه مسیر او میدانم.
* {درباره علت نامزدی در انتخابات این دوره}: دولت آیتالله رئیسی کارهای نیمه تمامی داشت و ایشان آرمانهایی داشت و مسیر و رویکردهایی را تغییر داده بود و 5 سال فرصت برای پایان کارهای نیمه تمام داشت و ما نباید میگذاشتیم که این کارها نیمه تمام بماند.
*این حق مردم است که ما اجازه ندهیم با هیاهوهای انتخاباتی تصمیم آنها دچار خدشه شود. برای مسیر درست باید با مردم صحبت کنیم و نگذاریم نسخههای تجربه شده و ارتجاعی مجدداً تکرار شود. ما باید برای عدالت در فرصتهای برابر و نفع قدرت پول، پارتی و پدر که هر که داشته باشد به جایی میرسد و فرزندان این مرز و بوم به واسطه اینکه دور از این دسترسیها هستند، نمیتوانند زندگی خود را پیش ببرند و از امکانات این کشور بهرهمند باشند، در صحنه حضور میداشتیم.
* فسادستیزی از جمله مبارزه با فاسدان و اصلاح گلوگاههای فساد از آرمانهای شهید رئیسی بود که من قصد دنبال کردن آن را دارم، شهید رئیسی در این حوزه به قدری حساس بود که حتی اگر یکی از نزدیکان خودش دچار فساد میشد، ایشان برای برخورد با این فرد پیشقدم بود.
* تا ما تعارض منافع را در کشور برطرف نکنیم بسیاری از حلقههای مافیایی فساد از بین نخواهد رفت.
* شعار دولت من «دولت مردم و خانواده» است.
* محور دولت، مردم هستند. دولت باید اجرا را به مردم واگذار کند.
* دولت باید در جایی وارد شود که مردم در آنجا حضور ندارند.
* باید کاری کنیم مرزی بین دولت و مردم وجود نداشته باشد؛ باید دولت و مردم ادغام شوند.
* ایران ما با هیجان ساختگی ساخته نمیشود، با مناظره و جنجال درست نمیشود، رئیس جمهور باید با سابقه فکری، مواضع، نگاه راهبردی، کارنامه و برنامه ارزیابی شود.
* نیاز به جراحی های بزرگ داریم. اگر نظام اداری جراحی نشود اقتصاد کشور اصلاح نمی شود.
خبر در حال تکمیل است...
27215 برای دسترسی سریع به تازهترین اخبار و تحلیل رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1918172