پنج‌شنبه 26 شهریور 1405

قشم در سوگ یاس نبوی

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
قشم در سوگ یاس نبوی

قشم - ایرنا - همزمان با فرارسیدن ایام سوگواری شهادت حضرت فاطمه زهرا (س)، و پاسداشت سردار سپهبد شهید قاسم سلیمانی عزاداران قشمی با شرکت در اجتماع بزرگ فاطمی در رثای یاس نبوی به سوگ نشستند.

مردم ولایتمدار قشم روز پنجشنبه در قالب دسته های عزاداری، لباس سیاه به تن کردند و در غم شهادت حضرت فاطمه (س) بر سر و سینه زدند. دسته‌های عزاداری محلی و هیات‌های مذهبی قشم پس از عزاداری محلی در خیابان، در امامزاده سید مظفر (ع) تجمع و ضمن گرامیداشت سردار بزرگ اسلام شهید حاج قاسم سلیمانی، با آرمان‌های انقلاب تجدید پیمان کردند. عزاداران همچنین با سر دادن شعارهای مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل، ضمن اعلام انزجار از استکبار جهانی، از اقدام به موقع و غرورآفرین سپاه ایران در حمله به پایگاه نظامی آمریکا قدردانی کردند.

شیعیان و دوستداران اهل بیت (ع) امسال نیز دور هم گرد آمدند تا شور و شعور فاطمی را به نمایش بگذارند و با آشنایی بیشتر با سیره آن حضرت، درس دفاع از ولایت و ایثار را عمیق‌تر از همیشه مرور کنند.

حضرت فاطمه (س) در بیستم جمادی الثانی سال پنجم بعد از بعثت در مکه دیده به دنیا آمد. پدر ایشان رسول گرامی اسلام و مادر بزرگوارشان حضرت خدیجه (س) است. زهرا، صدیقه، طاهره، مبارکه، بتول، راضیه و مرضیه از مشهورترین القاب و ام الحسین، ام الحسن، ام الائمه و ام ابیها از جمله کنیه‌های ایشان می باشد. بیشتر مفسران شیعی و عده‌ای از مفسران بزرگ اهل تسنن نظیر فخر رازی با توجه به آیه آغازین سوره کوثر، حضرت فاطمه (س) را خیر کثیر و باعث بقا و گسترش نسل و ذریه پیامبر اکرم (ص) ذکر کرده‌اند. حضرت زهرا (س) بنا بر قول مشهور تنها 95 روز پس از رحلت رسول خدا در این دنیای فانی زندگی کرد. شهرستان قشم شامل جزیره‌های قشم، هنگام و لارک با حدود 150 هزار نفر جمعیت از تنگه هرمز به موازات ساحل استان هرمزگان به طول 150 و عرض میانگین 11 کیلومتردر میان آب‌های خلیج فارس گسترده شده است.

*س_برچسب‌ها_س*
قشم در سوگ یاس نبوی 2