پنج‌شنبه 19 شهریور 1405

قصد دشمن با ترور شخصیت های برجسته جلوگیری از پیشرفت کشور است

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
قصد دشمن با ترور شخصیت های برجسته جلوگیری از پیشرفت کشور است

تهران - ایرنا - معاون تربیت و آموزش ناجا گفت: دشمن درصدد است با ترور شخصیت های انقلابی و برجسته از هرگونه پیشرفت علمی در کشور جلوگیری کند این در حالی است که امروز پیشرفت کشور را مدیون روحیه علمی، جهادی و انقلابی شخصیت های برجسته و علمی هستیم.

به گزارش ایرنا از پایگاه خبری پلیس، سردار حبیب اله جان نثاری روز سه شنبه در جریان بازدید از آموزشگاه علمی تخصصی شهید ورکش ناجا ضمن عرض تبریک و تسلیت به مناسبت شهادت دانشمند فرهیخته کشور شهید محسن فخری‌زاده افزود: امروز دشمنان توان همه جانبه نیروهای مسلح و انسجام و یکپارچگی ملت ایران را نشانه گرفته اند.

وی ادامه داد: در آموزشگاه تخصصی ورکش در کنار آموزش های علمی و ارتقاءروحیه معنوی و جهادی، برای حضور موفق در عرصه مأموریت ها آماده می شویم تا به نحو مطلوب به این نظام مقدس و اسلام خدمت کنیم.

جان نثاری افزود: باید در برابر توطئه های دشمنان آگاه و هوشیار باشید چراکه دشمن با هر ابزار و موقعیتی در صدد ضربه زدن است.

معاون تربیت و آموزش ناجا گفت: امروز در حوزه آموزش، فراگیران بسیاری داریم و هدف ما خدمت رسانی مطلوب به مردم است از این رو با حمایت های فرمانده نیروی انتظامی و هیئت رئیسه ناجا تمامی ظرفیت ها را برای راه اندازی این آموزشگاه به کار گرفته ایم و امیدواریم که به نتایج مطلوبی نیز برسیم.

به گزارش ایرنا، تروریستهای بیگانه عصر جمعه - هفتم آذرماه - با کمین در مسیر خودروی حامل محسن فخری‌زاده رییس سازمان پژوهش و نوآوری وزارت دفاع در بلوار مصطفی خمینی شهر آبسرد دماوند، در عملیاتی انتحاری و مسلحانه، دانشمند هسته‌ای کشورمان را به شهادت رساندند.

به گفته وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در جریان این حمله تروریستی ابتدا خودرو حامل فخری زاده مورد حمله واقع گرفت و بعد یک خودرو نیسان در 15 متری وی منفجر شد. در اثر این تیراندازی و انفجار، فخری زاده به شدت مجروح و به بیمارستان منتقل شد ولی با توجه به شدت جراحات وارده در بیمارستان به شهادت می‌رسد.

*س_برچسب‌ها_س*