قصد مذاکره با تهران را داریم

دنیای اقتصاد: سران سه کشور انگلیس، آلمان و فرانسه مدعی شدند: ما قصد مذاکره با تهران و واشنگتن برای دستیابی به توافقی داریم که تضمین کند ایران به سلاح هستهای دست پیدا نکند.
به گزارش گروه آنلاین روزنامه دنیای اقتصاد؛ در بیانیهای مشترک، سران فرانسه، آلمان و بریتانیا از توافق آتشبس در نوار غزه، آزادی گروگانها و ازسرگیری کمکهای بشردوستانه استقبال کردند.
آنها با تمجید از نقش دونالد ترامپ، رئیسجمهور آمریکا، و تلاشهای میانجیگرانه قطر، مصر و ترکیه، این توافق را گامی مهم برای کاهش تنش در منطقه توصیف کردند.
در این بیانیه آمده است: اجرای کامل و بدون تأخیر تعهدات از سوی همه طرفهای درگیر، برای موفقیت این توافق حیاتی است.
رهبران این سه کشور همچنین آمادگی خود را برای حمایت از گفتوگوهای بیشتر درباره مراحل بعدی طرح غزه اعلام کردند.
ما قصد داریم مذاکراتی با ایران و ایالات متحده آغاز کنیم تا به توافقی دست یابیم که تضمین کند ایران هرگز به سلاح هستهای دست پیدا نخواهد کرد.