پنج‌شنبه 25 بهمن 1403

قیمت سکه در سراشیبی / درهم زیر پای دلار را خالی می‌کند؟

وب‌گاه اقتصاد نیوز مشاهده در مرجع
قیمت سکه در سراشیبی / درهم زیر پای دلار را خالی می‌کند؟

اقنصادنیوز: بازار ارز تهران در اولین روز آبان ماه شاهد افت و خیز قیمت دلار بود. قیمت درهم نیز کانال 14 هزار تومان را از دست داد و سکه نیز در سراشیبی قرار گرفت.

به گزارش اقتصادنیوز، بازار ارز تهران در اولین روز آبان 1402 شاهد افت و خیز قیمت دلار بود. قیمت دلار که روز گذشته در حدود 50 هزار و 300 تومان تا 50 هزا رو 600 تومان معامله شده بود در شروع معاملات نقدی امروز تا کف کانال 50 هزار تومان عقب‌نشینی کرد؛ اما دوباره مورد حمایت قرار گرفت و به سمت پله‌های بالاتر حرکت کرد. طبق ادعای معامله‌گران هر برگ اسکناس آمریکایی ظهر امروز در بازار آزاد تهران در حدود 50 هزار و 650 تومان قیمت خورد.

همچنین امروز نرخ دلار در هرات با 50 هزار و 700 تومان روانه بازار شد و حتی برای مدت کوتاهی کانال 51 هزار تومان را هم لمس کرد. این قیمت نسبت به عصر دیروز رشد 600 تومانی را نشان می‌دهد. با این حال در نیمه ظهر امروز قیمت دلار در بازار مذکور تا سطح 50 هزار و 500 تومان پایین آمد که در مقایسه با روز یکشنبه 100 تومان بالاتر بود.

تکنیکال کارها می‌گویند در تایم فریم روزانه در مهرماه محدوده 50 هزار تومان آر اس آی به‌عنوان نقطه حمایت عمل کرده و هر وقت دلار به این محدوده برخورد کرده دوباره به سمت پله‌های بالاتر گام برداشته است. اما با شکست رو به پایین کیو جنسن توسط تنکسن، روند نزولی شده و هنوز سیگنال صعودی صادر نشده است. فنی‌های بازار معتقدند مهم‌ترین مقاومت دلار مقاومت کیو جنسن در محدوده 51 هزار و 400 تومان است.

به عقیده برخی از فعالان بازار، دلار در تایم فریم ساعتی سقف مثلث را شکسته و درصورتی‌که پایین 50 هزار و 600 تثبیت ندهد در ادامه، مسیر صعود را دنبال خواهد کرد. اما در صورتی که پایین 50 هزار تومان تثبیت بدهد در کوتاه‌مدت صعودی نخواهد بود.

از سوی دیگر حمایت 50 هزار و 100 تومان حمایت خط روند صعودی اخیر است که در صورتی که شکسته شود، حمایت 49 هزار و 600 تومان سقف ابر کومو به‌خاطر فلت بودن حمایت مهمی است. همچنین شکست 49 هزار و 20 از نظر تکنیکی به معنای ازدست‌رفتن ابر کومو و به معنای نزولی شدن روند است که در واقعیت خریداران نسبت به خرید اقدام خواهند کرد.

در کنار بازار دلار، قیمت درهم نیز امروز با گپ مثبت باز شد و به 14 هزار و 160 تومان رسید. قیمت فوق در واقع 160 تومان از قیمت بسته شده روز قبل بیشتر بود؛ اما در نیمه ظهر ورق در بازار درهم برگشت و نرخ حواله نه‌تنها کانال 14 هزار تومان را از دست داد؛ بلکه تا ابتدای پله نهم مرز 13 هزار تومان پایین آمد. نرخ برابری درهم به دلار صبح امروز در حدود 52 هزار تومان بود؛ اما با عقب‌گرد نرخ حواله به مرز 13 هزار تومان یک کانال پایین آمد و بر روی 51 هزار تومان قرار گرفت. برخی از معامله‌گران مدعی بودند که دلیل کاهشی شدن نرخ حواله درهم در واقع تزریق عرضه بوده است. برخی دیگر نیز مدعی بودند که بازارساز قیمت را روزهای تعطیل بالا می‌برد و با بازگشایی بازار دبی شروع به فروش از بالا خواهد کرد.

در بازار طلا هم بالاترین قیمت اونس طلا محدود 1981 دلار بود؛ اما ظهر امروز 1970 دلار کاهش یافت که نسبت به دو روز قبل 10 دلار افت کرده است. در تهران هم قیمت طلا 18 عیار امروز طبق اتحادیه طلا و جواهر، هر گرم طلا 18 عیار در حدود 2 میلیون و 419 هزار و 400 تومان قیمت خورده است. همچنین، بازار سکه هم که روز گذشته شاهد صعود قیمت سکه بود امروز برخلاف دیروز قیمت سکه امامی اندکی پایین آمده و در حدود 28 میلیون و 800 هزار تومان به فروش رسید.

همچنین بخوانید