لزوم بازنگری آرایش غیرهوشمند دستگاه های فرهنگی کشور
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کشور گفت: در حال حاضر 21 دستگاه کشور بودجه بگیر ساحت قرآن هستند، اما متاسفانه آن که هم اکنون در حال رقم خوردن است اعتلای قرآن نیست و به اعتقاد ما این آرایش غیر هوشمند در بین دستگاه های فرهنگی کشور باید مورد بازنگری قرار بگیرد تا بخشی از آشفتگی های فرهنگی کشور سامان پیدا کند.
حجت الاسلام محمد قمی امروز دوشنبه 21 مرداد در جمع نخبگان فرهنگی استان، با بیان اینکه مرکز رصد موثر در حوزه فرهنگ به تازگی در کشور تاسیس شده است، اظهار کرد: سعی داریم در این مرکز واقعیت های عینی حوزه های فرهنگی کشور را رصد کنیم و خود را در برابر تهاجمات فرهنگی دشمنان مصون کنیم.
وی افزود: رصد حوزه های فرهنگی اگر به دست متخصصین مربوطه انجام شود، بخش زیادی از هدف ما تحقق پیدا می کند و اگر بدانیم دشمن بیشتر در چه حوزه هایی قصد آسیب رساندن به ما را دارد، بهتر می توانیم با تهاجم های فرهنگی برخورد کنیم.
وی با بیان اینکه در حال حاضر انسجام و وحدت مطلوب بین نیروهای فرهنگی کشور وجود ندارد، گفت: متاسفانه این خلل در بین دستگاه های حاکمیتی کشور هم وجود دارد که در این راستا سعی داریم به عنوان یک راهبرد اساسی بین دستگاه های حاکمیتی و نیروهای فرهنگی نسبت و انسجام لازم را برقرار کنیم. معتقدیم این مهم حتما باید بین دستگاه های فرهنگی انقلابی کشور از جمله بسیج و سپاه محقق شود که خوشبختانه تهمیدات لازم هم برای این کار انجام شده است و امیدواریم نتایج آن را در آینده ببینیم.
قمی با بیان اینکه این سازمان در راستای هم افزایی و افزایش تعاملات فرهنگی میان دستگاه های حاکمیتی کشوری، اقدامات خوبی تا کنون در مقام عمل انجام داده است، تصریح کرد: تدوین بانک اطلاعاتی فرهنگی کشور در سازمان تبلیغات اسلامی شروع شده است و متاسفانه باید بگوییم که آشفتگی دستگاه های فرهنگی، بسیاری از موضوعات مهم فرهنگی کشور را روی زمین باقی گذاشته است.
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کشور با تاکید بر اینکه هم اکنون مسجد در سطح کشور متولی خاصی ندارد، گفت: متاسفانه ردیف بودجه بخش های ستاد اقامه نماز و مساجد کشور به حدی نیست که بتوانند از پس مخارج خود بربیایند و در همین زمینه ما حاضریم تمام اختیارات لازم را به کسی که می تواند متولی مساجد کشور شود بسپاریم و بودجه و امکانات آن را هم به تناسب تهیه کنیم و همچنین خود هم پاسخگوی اقدامات انجام شده باشیم.
قمی با تاکید بر اینکه این سازمان بیش از پیش به معضلات و آسیب های فرهنگی و اجتماعی نقاط حاشیه شهرها خواهد پرداخت، اظهار کرد: علیرغم اینکه از لحاظ مالی با مشکلاتی مواجه هستیم، اما هر کسی متولی رسیدگی به آسیب های اجتماعی در نقاط حاشیه ای شهرها هم بشود، ما دست او را می بوسیم و حمایت های لازم را انجام می دهیم. قطعا در این شرایط هر کسی که در نقاط حاشیه ای فعالیت می کند، در خط مقدم فرهنگی کشور می جنگد.
انتهای پیام