لزوم تبدیل شدن ظرفیتهای مشترک بینالمللی به توافقنامههای راهبردی / همکاریهای منطقهای تحریمها را خنثی میکند
رئیس کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس شورای اسلامی گفت: باید ظرفیت همکاری های مشترک با کشورهای همسایه به توافق نامه های راهبردی تبدیل شود تا مقدمه اجرا پروژه های مشترک فراهم شود.
«محمدصالح جوکار»، رئیس کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با خبرنگار سیاسی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ با اشاره به اینکه تعامل و ارتباط با کشورهای مختلف به عنوان یک راهبرد مهم در توسعه و پیشرفت کشور در حوزه های مختلف اقتصادی و سیاسی مورد تاکید دولت سیزدهم است گفت: دستگاه دیپلماسی کشورمان و دولت آقای رئیسی هر اندازه بیشتر با کشورهای مختلف به خصوص در حوزه آسیا ارتباط و تعامل داشته باشد و این تعاملات را در قالب توافقنامه های بین المللی دنبال کند می تواند برای تضمین آینده کشور حائز اهمیت باشد.
وی با اشاره به اینکه سفر رئیس جمهور به روسیه و دیدار با ولادیمیر پوتین نشان داد که دولت عزم جدی برای بهره گیری از تمام ظرفیت های موجود در حوزه دیپلماسی را دارد تصریح کرد: باید ظرفیت همکاری های مشترک با کشورهای همسایه به توافق نامه های راهبردی تبدیل شود تا مقدمه اجرا پروژه های مشترک فراهم شود.
نماینده مردم یزد در مجلس با اشاره به اینکه دولت سیزدهم به دنبال تکیه بر دیوار بی اعتمادی به غرب نیست عنوان کرد: بر خلاف سیاستی که دولت قبل دنبال کرد و تمام منافع کشور را به ارتباط و مذاکره با غرب گره زد، دولت فعلی در پی آن است که از تمام ظرفیت های موجود به نفع منافع ملی بهره بردار کند.
جوکار با اشاره به اینکه گام های دولت در حوزه ارتباط با کشورهای مختلف سرآغاز حرکت های نوین در سیاست خارجی خواهد بود تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران می تواند با استفاده از ظرفیت های منطقه ای و توافق با برخی کشورهای همسایه مسیر خنثی سازی تحریم ها را هموار کند.
وی اقدامات صورت گرفته در حوزه کشورهای آسیای میانه، قفقاز و غرب آسیا را مزیتی برای کشور دانست و خاطرنشان کرد: دولت به موازات مذاکرات وین در حال برون رفت از فشار تحمیلی غرب به کشورمان است ضمن اینکه مذاکرات هم مسیر خود را طی می کند اما تلاش های منطقه ای دولت در کنار مذاکرات باعث شده که کشورهای غربی تا حدود زیادی در مقابل خواسته های منطقی جمهوری اسلامی ایران با منطق و عقلانیت بیشتر عمل کنند.
انتهای پیام / ک