چهارشنبه 12 آذر 1404

لزوم تجهیز اورژانس به پهپاد / آخرین وضعیت مصدومان زلزله

خبرگزاری فارس مشاهده در مرجع
لزوم تجهیز اورژانس به پهپاد / آخرین وضعیت مصدومان زلزله

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری فارس، انوشیروان محسنی بندپی استاندار تهران در ارتباط زنده اینترنتی گفت: شب گذشته پیش لرزه‌ای با شدت 2.9 دهم ریشتر در تهران به وقوع پیوست و زلزله دوم با شدت بیشتری شهر تهران را تحت تأثیر خود قرار داد؛ از بدو وقوع زلزله تیم‌های امدادی وارد کار شدند و بلافاصله اکیپ‌های امداد و نجات به روستاهای محل وقوع زلزله که اطراف گسل مشا بودند، اعزام شدند.

وی گفت: خوشبختانه خسارات مالی و جانی نداشتیم، 2 نفر به دلیل فرار و اضطراب ناشی از زلزله جان باختند، 2600 نفر در تیم اورژانس و 6 اکیپ هلال احمر به شهرستان دماوند اعزام شدند و با آماده بودن همه دستگاه‌ها از جمله شهرداری و آتش‌نشانی، شرایط خوبی را مهیا کردند؛ ضمن اینکه تمام مصدومان درمان شده‌اند و تنها دو نفر در بیمارستان بستری هستند.

بندپی گفت: پس از زلزله بیش از 40 پس لرزه را داشتیم، تیم‌هایی که موظف به امداد و نجات و خدمت‌رسانی هستند از آمادگی لازم برخوردارند، اماکن اضطراری برای اسکان موقت وجود دارد، مخازن آب ذخیره و انبارهای هلال احمر آماده هستند و شب گذشته 17 مرکز رو باز تهران برای اسکان موقت درهایشان باز شد منتهی در تهران با توجه به ویژگی‌هایی که دارد باید اقدامات ویژه‌تری را در دراز مدت در نظر بگیریم.

وی گفت: در شرایط بحران باید از امدادهای پهپادی برای هلال احمر و اورژانس در نظر بگیریم و در چنین لحظاتی پروازهای هلیکوپتری شاید دشوار باشد؛ نرم افزار شهروند آگاه و شهر آماده برای آگاه سازی مردم و حفاظت مردم در مقابله با چنین پدیده‌هایی آماده باشند.

انتهای پیام /

زلزله اورژانس استاندار تهران بحران