دوشنبه 1 بهمن 1403

لزوم توجه دولت سیزدهم به گفتگوی بین نسلی و خانواده

خبرگزاری ایسنا مشاهده در مرجع
لزوم توجه دولت سیزدهم به گفتگوی بین نسلی و خانواده

معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهوری با بیان اینکه موضوع خانواده به مفهوم عام آن در تمام دنیا مطرح و مساله اختلال ارتباطی از جمله مسائل اصلی آن است، با اشاره به به طرح گفتگوی ملی خانواده و گفتگوی بین نسلی اجرا شده در این معاونت گفت: به دلیل اهمیت کار و اثرگذاری آن امیدواریم دولت بعد این طرح را ادامه دهد.

به گزارش ایسنا، معصومه ابتکار در آخرین نشست شورای راهبری گفتگوی ملی خانواده و گفتگوی بین نسلی، اظهار کرد: امیدوارم دولت بعد این طرح‌ها را ادامه دهد اما اگر به هر دلیلی این کار در دولت بعد متوقف شد قائدتا با توجه به نقشی که تشکل‌ها در این زمینه دارند و معمولا راهبری این حرکت را به عنوان یک جریان اجتماعی تشکل‌ها بر عهده گرفته‌اند، انتظار می‌رود تشکل‌ها مسیر تقویت مهارت‌های ارتباطی در جامعه و خانواده را توسعه و ادامه دهند تا شاهد توقف این مسیر نباشیم.

معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهوری با اشاره به طرح گفتگوی ملی خانواده، ادامه داد: هدف اصلی این طرح تقویت خانواده و تحکیم خانواده ایرانی از طریق تقویت مهارت‌های ارتباطی و شناخت بیشتر معضلات خانواده ایرانی در بعد ارتباطات بین اعضا و کمک به اعضای خانواده است تا مهارت‌های خود را ارتقاء دهند و در برابر آسیب‌ها و مشکلاتی که هست و خانواده از آن ناحیه آسیب می‌بیند استحکام لازم را داشته باشند.

وی افزود: لازمه این کار هماهنگی در سطح استانی و ملی بود. در سطح استانی از سال 96 نشست‌های تخصصی گفتگوی ملی خانواده با حضور بنده برگزار شد و سپس توسط انجمن جامعه شناسی ادامه یافت. یکی از ابعاد مورد توجه این طرح گفتگوی بین نسلی بود که مورد توجه دانشجویان و دانش آموزان قرار گرفت و جایگاه خوبی پیدا کرد و اهمیتش کمتر از بحث گفتگو نبود.

به گفته ابتکار، طرح گفتگوی خانواده در سطح بین الملل و با شکل گرفتن مرکز بین المللی تعالی گفتگوی خانواده توسط معاونت زنان و با همکاری آیسسکو ایجاد و در این راستا نشست‌هایی با کشورهای مختلف برگزار شد.

معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهوری معتقد است که موضوع خانواده به مفهوم عام در تمام دنیا مطرح و مساله اصلی نیز اختلال ارتباطی است و به همین دلیل مورد توجه قرار گرفته است. همچنین این اهمیت و توجه در شرایط کرونا تشدید شده و به همین دلیل معاونت زنان بیش از پیش به آن پرداخته است‌.

ابتکار با بیان اینکه مساله خانواده در دولت دوازدهم همواره اهمیت به سزایی داشت، یادآور شد: شاخص‌های خانواده را برای اولین بار در ستاد ملی زن و خانواده تصویب کردیم. دولت برنامه‌های خود را برای تحکیم خانواده تحت عنوان برنامه خانواده محور ارائه و در ستاد ملی زن و خانواده تصویب و به دستگاه‌ها ابلاغ کرد. ما نیز طی مکاتبه‌ای از دستگاه‌ها خواستیم برای این سیاست‌ها بودجه پیش بینی و اجرا کنند تا سیاست‌ها روی کاغذ نباشند و امیدواریم شاهد تحولات خوبی در عرصه خانواده باشیم.

معاون امور زنان و خانواده در پایان سخنان خود خطاب به شورای راهبری گفتگوی ملی خانواده و گفتگوی بین نسلی خاطر نشان کرد: اگر موفقیتی در این کار بود از لطف و عنایت باری تعالی و سپس تلاشهای شما و همدلی و هم‌پیمانی که اتفاق افتاد، بوده است.

انتهای پیام