دوشنبه 12 آبان 1404

لغو صدها پرواز در فرودگاه‌های آمریکا به دلیل تعطیلی دولت و کمبود نیرو

خبرگزاری تسنیم مشاهده در مرجع
لغو صدها پرواز در فرودگاه‌های آمریکا به دلیل تعطیلی دولت و کمبود نیرو

صدها پرواز در سراسر آمریکا در پی کمبود نیروی بخش مراقبت پرواز و تداوم تعطیلی دولت فدرال، لغو یا با تأخیر مواجه شدند که سرگردانی مسافران در این کشور را درپی داشت.

اقتصادی

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از گاردین، صدها پرواز در سراسر آمریکا در پی کمبود نیروی بخش مراقبت پرواز و تداوم تعطیلی دولت فدرال، لغو یا با تأخیر مواجه شدند که سرگردانی مسافران در این کشور را درپی داشت.

اداره فدرال هوانوردی آمریکا روز جمعه اعلام کرد نزدیک به 50 درصد از 30 فرودگاه پرترافیک این کشور با کمبود نیرو در بخش مراقبت پرواز روبه‌رو هستند؛ مسئله‌ای که موجب تأخیر گسترده پروازها در سطح سراسری شده و این در حالی است که تعطیلی دولت فدرال وارد سی و یکمین روز خود شده است.

این اداره افزود که از زمان آغاز تعطیلی دولت، گسترده‌ترین غیبت کنترل‌کنندگان ترافیک هوایی در روز جمعه ثبت شده است و یکی از مناطقی که بیشترین آسیب را دیده، نیویورک است؛ جایی که 80 درصد از کنترل‌کنندگان ترافیک هوایی سر کار حاضر نشده‌اند.

اعتراضات همزمان در 20 فرودگاه آمریکا / کارمندان مراقبت پرواز بدون حقوق ماندند

دست‌کم 35 مرکز وابسته به اداره فدرال هوانوردی از جمله چند مرکز در بزرگ‌ترین فرودگاه‌ها از مشکلات کمبود نیرو خبر داده‌اند.

فرودگاه‌های واقع در شهرهای نیویورک، آستین، نیوآرک، فینیکس، واشنگتن، نشویل، دالاس و دنور از جمله فرودگاه‌های درگیر بوده‌اند.

بر اساس این گزارش، در برخی فرودگاه‌ها میانگین تأخیر پروازها به بیش از یک ساعت رسیده است.

به دلیل تعطیلی دولت، 13 هزار کنترل‌کننده ترافیک هوایی و 50 هزار مأمور امنیت حمل‌ونقل (سازمان امنیت حمل‌ونقل آمریکا) مجبور شده‌اند بدون دریافت حقوق به کار ادامه دهند.

اداره فدرال هوانوردی جمعه شب در بیانیه‌ای اعلام کرد: کنترل‌کنندگان پرواز پس از 31 روز بدون دریافت حقوق، تحت فشار شدید و خستگی مفرط قرار دارند.

این نهاد در ادامه افزود: این تعطیلی باید پایان یابد تا این کارکنان حقوقی را که به‌حق متعلق به آن‌هاست دریافت کنند و مسافران از اختلالات و تأخیرهای بیشتر در امان بمانند.

مقام‌های خطوط هوایی گفتند اگر این اتفاق در یک جمعه معمولی رخ می‌داد، تأثیر آن بر سفرهای هوایی بسیار شدیدتر می‌بود؛ با این حال، به دلیل کاهش 20 درصدی حجم سفرها در شب هالووین، آثار کمبود نیرو تا حدی کاهش یافت.

بر اساس داده‌های وبگاه ردیابی پرواز فلایت‌اور، بیش از 5600 پرواز در روز جمعه با تأخیر و حدود 500 پرواز لغو شد.

در فرودگاه لاگواردیا در نیویورک، 50 درصد پروازها با تأخیر و 12 درصد لغو شدند و میانگین تأخیر به 140 دقیقه رسید. در فرودگاه ریگان واشنگتن دی‌سی نیز یک‌چهارم پروازها دچار تأخیر شدند.