لواسان
لواسان
تهران - ایرنا - ماده 100 قانون قدیمی شهرداریها، چراغ سبزی برای ساختوسازهای بیرویه و غیرمجاز است که سالهاست متخلفان جسور را با پرداخت جریمه آسوده خیال کرده اما اکنون همه نهادهای متولی بر اصلاح قانون اتفاقنظر دارند.
تهران - ایرنا - نخستین جشنواره مطبوعات و رسانه های استان تهران عصر روز یکشنبه با معرفی نفرات برتر به کار خود پایان داد.
تهران - ایرنا - رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شمیرانات اعلام کرد: 15 هکتار از زمینهای ملی مراتع هزاردره لواسان روز گذشته، چهارشنبه به مدت پنج ساعت در آتش سوخت.
تهران - ایرنا - امام جمعه لواسانات ضمن قدردانی از اقدامات موثر ماموران سازمان بازرسی کل کشور در مقابله با تخلفات لواسان تاکید کرد: حضور نمایندگان این سازمان در دوره پیشین منشا برکت بود و انشاءالله تعالی در این دوره نیز چنین است.
تهران - ایرنا - امام جمعه لواسانات ضمن بیان اینکه متاسفانه تاکنون شهرداری لواسان عزمی برای کارهای فرهنگی نداشته است، گفت: شهرداری تنها نهاد خدماتی نیست، بلکه نهادی اجتماعی است؛ بنابراین در کنار خدمات، باید به فرهنگ هم اهمیت دهد و تمام اقدامات آن با ماهیت فرهنگی آمیخته شود.
تهران - ایرنا - امام جمعه لواسانات با اشاره به اینکه طی سالهای قبل در حوزه رسانه فعالیت داشته است، گفت: همواره به این حرفه علاقهمند هستم و قدر کار خبری را خوب میدانم.
حجت الاسلام لواسانی گفت: متخلفان در لواسان، قانون را دور زده و جزء از ما بهترون هستند و در این شهرستان با مدیران ضعیف النفس روبه رو هستیم.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، غلامحسین اسماعیلی در گفتوگو با رادیو تهران با اشاره به عفو و تخفیف مجازات تعدادی از محکومان به مناسبت اعیاد قربان و غدیر، اظهار کرد: در سیاست کیفری نظام قضایی جمهوری اسلامی ایران هدف از مجازات اصلاح مجرمان و جامعه پذیری بزهکاران است. بر همین اساس در قوه قضاییه کمیسیونهایی به عنوان کمیسیون عفو و بخشودگی در تمامی استانها و ستاد قوه قضاییه تشکیل...
تهران - ایرنا - سخنگوی قوه قضاییه با تبریک روز خبرنگار گفت: جامعه خبرنگاری میتوانند بهترین گزارشگران فساد باشند، از این کار استقبال میکنیم و مورد تشویق، حمایت و قدردانی قرار میگیرند و البته این موضوع را برای همه شهروندان در نظر گرفتهایم.
سخنگوی قوه قضاییه گفت: تا هفته گذشته از 6.8 میلیارد دلار اعلام شده ارز ناشی از صادرات، 1.2 میلیارد با پیگیری مرجع قضایی بازگشت. کسانی که حاضر نبودند پول را برگردانند مورد تعقیب قرار گرفتند و برخی بازداشت شدند.
سخنگوی قوه قضائیه گفت: برخی از کسانی که ارز ناشی از صادرات را برنگرداندند شرکتهای صوری و کاغذی بودند که در دادن مجوز صادرات به آنها دقت لازم نشده است.
تهران - ایرنا - دبیر ستاد مردمی برگزاری مراسم عید غدیر لواسان اعلام کرد: برنامه گرامیداشت عید سعید غدیر خم، 18 مرداد ماه از ساعت 17 تا 20 از مقابل مصلای لواسان آغاز خواهد شد.
یک نویسنده کتاب گفت: یکی از بخشهای جذاب کتاب «سالار تیپ عمار» مربوط به پیش بینیهایی بود که وی 72 ساعت قبل از شهادت در مورد زمان شهادتش کرده بود و همه در حین عملیات و هنگامی که در مقرهای خود در کمین دشمن بودند شاهد تمام پیشبینیهای این شهیدبزرگوار از لحظه شهادتش بودند.
تهران - ایرنا - پایتختنشینان که در سالهای اخیر به دلیل برخورداری از سطح بالاتری از رفاه اجتماعی، سبک زندگی متفاوتی را در پیش گرفتهاند، حالا زیر سایه کرونا مجبور هستند تا بخشی از رفتارهای اقتصادی خود را تغییر دهند.