لیبرالیسم
لیبرالیسم
در جبهه مقابل جبهه التقاطی، علامه مصباح بود که با ارائه قرائتی کاملاً خالص و ناب از اسلام، به تولید و تئوریزه علوم انسانی اسلامی با محوریت قرآن همت میگمارد.
لیبرالیسم حاوی یکی از پرنفوذترین شکلهای ایدهآلیسم است. اگرچه لیبرالها به طور سنتی ملت را واحد اصلی سازمان سیاسی میدانند، ولی بر اهمیت وابستگی و تجارت آزاد نیز با این استدلال تاکید کردهاند که "جنگ سودی به بار نمیآورد".
ژوزف راتزینگر به یکی از افرادی تبدیل شد که پیشرفت سریعی در سلسله مراتب کلیسا داشت و جای تعجب نبود که یار صمیمیاش، پاپ پل ششم، در سال 1977 ابتدا او را بهعنوان اسقف اعظم مونیخ منصوب کرد، و سپس به درجه کاردینالی ترفیع داد.
به گفته فون میزس، در ایالات متحده آنچه که "محافل اعیانی" نامیده میشود، تقریبا منحصر به "خانوادههای ثروتمند" است...
وجود قدرتهای بزرگ نظامی (مانند ایالات متحده و هند) در "تنگه مالاکا" چالش عمده برای امنیت تجاری نفت چین ایجاد میکنند. در مسئله برخورد نظامی و موقعیت تنشزای جهانی، چین توانایی مقابله با حمله به بندرهایش را نخواهد داشت.
اعتماد نوشت: سابقه عملکرد روحانی نشان داده که او این توانایی را دارد که در یک لحظه صحنه را به نفع خود بچرخاند؛ او بازی را خوب بلد است و مناظرههای دو انتخابات 1392 و 1396 شاهدی بر این مدعاست. گرچه ورود به صحنه سیاست از سوی روحانی در شرایط کنونی بیشتر شبیه قمار است، اما روحانی نشان داده که اگر دستش پر هم نباشد، اعتماد به نفسی دارد که میتواند بازی را به نفع خود کند. شاید همین سوابق بازیخوانی...
روزنامه اعتماد با اشاره به اظهارات اخیر روحانی نوشت: سابقه عملکرد روحانی نشان داده که او این توانایی را دارد که در یک لحظه صحنه را به نفع خود بچرخاند؛ او بازی را خوب بلد است و مناظرههای دو انتخابات 1392 و 1396 شاهدی بر این مدعاست.
نحوه انتشار سخنان روحانی در آخرین جلسهاش با وزرا و استانداران دولتهای یازدهم و دوازدهم، نشانه دیگری است از قصد احتمالی بازگشت روحانی به میدان سیاست
سران جبهه اصلاحات اخیراً در جلسه خود پیرامون دیدار با مسئولان ارشد کشور گفته اند: "ادامه دیدارها و گفتگوها در شرایط حاضر بلاموضوع است"! حرفی که باید برای مسئولان دیدار کننده مایه عبرت باشد...
ما به شدت با یک جنگ ادراکی و جنگ شناختی تمام عیار مواجه بودیم که انصافاً نمونهاش را در سالهای اخیر جهان نداریم.
مهرداد خدیر در «عصر ایران» نوشت: دولت خاتمی هر چه بود تمام شد و رفت. داستان، اکنون دیگر است. یعنی اگر به جای حجاریانِ ترورشده و تاجزاده زندانی و ربیعییی که همواره برای میانجیگری کوشیده آقای عماد افروغ سرحلقه اطرافیان آقای خاتمی بود پرچم آزادی را برمیافراشتند؟ چرا؟ چون سابقه امنیتی ندارد و فقط در مقاطع مختلف آن هم در دانشگاههای داخلی و تربیت مدرس درس خواندهاند؟ بسیار خوب! پرچم...
به نظر می رسد میخواسته نقدی درباره حال وارد کند ولی چون نمیتوانسته سراغ موضوعی رفته که هزینهای در برنداشته باشد...
یکی از مورخان، فیل میسون، نوشته است ناپلئون مبتلا به بواسیر بود و قبل از جنگ واترلو پزشکان او داروهایش را گم کرده بودند و همین مانع از آن شد که ناپلئون پیش از شروع جنگ، مثل همیشه روی اسب بنشیند و برای آخرین بار صحنه نبرد را ارزیابی کند و آرایش نهایی نیروهایش را متناسب با آن شکل دهد... شب قبل از جنگ هم باران بارید و کارآمدی توپخانه معروف و باکفایت ناپلئون کاهش یافت.
حکومت هیتلر به این نتیجه رسید که "یهودیِ تمام و کمال" کسی است که خود را عضوی از اجتماع یهودی بداند یا از پدربزرگها و مادربزرگهایش، دست کم سه نفرشان یهودی بوده باشند. فردی هم که دو نفر از پدربزرگها و مادربزرگهایش یهودی بوده باشند و خودش هم با یک یهودی ازدواج کرده باشد، یهودی محسوب میشد.