دوشنبه 24 شهریور 1404

ماجرای جنجالی پاداش 8 میلیارد و 100 میلیونی شهردار صدرا به کارکنان شهرداری چه بود؟

وب‌گاه عرشه آنلاین مشاهده در مرجع
ماجرای جنجالی پاداش 8 میلیارد و 100 میلیونی شهردار صدرا به کارکنان شهرداری چه بود؟

پرداخت پاداش با مبلغ 8 میلیارد و 100 میلیون ریال شهردار صدرا به کارکنان شهرداری در فضای مجازی خبرساز شده است.

سخنگوی شورای شهرصدرا نسبت به حواشی فضای مجازی پیرامون پیشنهاد پاداش شهرداری به کارکنان واکنش نشان داد.

سخنگوی شورای شهر صدرا نسبت به حواشی فضای مجازی پیرامون پیشنهاد پرداخت پاداش با مبلغ 8 میلیارد و 100 میلیون ریال شهرداری به کارکنان واکنش نشان داد.

مهدی کشاورزی در این رابطه گفت: پیشنهاد پاداش به کارکنان شهرداری صدرا از سوی شهردار در صحن شورا با اکثریت آرا اعضای شورای شهر صدرا مورد مخالف قرار گرفت.

او با تاکید بر اینکه در روند بررسی این پیشنهاد هیچ گونه پنهان کاری نبوده و کاملا بر اساس روند عادی شورا مانند سایر مصوبات مورد بررسی قرار گرفت، بیان داشت: متأسفانه انتشار نتیجه این مصوبه، باعث انعکاس مطالبی غیر کارشناسی و تحلیل‌های نادرستی در خصوص عملکرد شورای شهر و شهرداری صدرا شد.

سخنگوی شورای شهرصدرا با اشاره به اینکه شهر صدرا برای رسیدن به سازندگی نیاز به آرامش دارد گفت: اعضای شورای اسلامی با وحدت و انسجام برای پیشبرد برنامه‌ها و سیاست گذاری خود تلاش خواهند کرد و هیچ گونه اختلافی در بین اعضای این شورا نیست.

کشاورزی با تأکید بر اینکه شفاف‌سازی و سلامت کار از رویکرد‌های اصلی این شورا است گفت: شورای شهر با کمک شهرداری و شهروندان برای رفع مشکلات به تلاش خود ادامه خواهد داد و اسیر حاشیه‌ها سازی‌ها نخواهد شد.

او با تشکر از همراهی و کمک مطالبه گران شهر صدرا نسبت به برنامه‌های شورای شهر گفت: اعضای شورای شهر در کنار شهردار دلسوز و کارکنان زحمتکش شهرداری به عنوان سربازان خدمت رسان عرصه مدیریت شهری از هیچ کوشش و تلاشی برای توسعه شهر صدرا دریغ نخواهند کرد.

عضو هیأت رئیسه شورای شهر صدرا تصریح کرد: سازمان‌ها وارگان‌ها از برنامه‌هایی نظیر پرداخت‌های مالی متغیر برای کمک به منابع انسانی جهت ایجاد رقابت سالم و بالا بردن سطح توانمندی کارکنان واثر بخشی استفاده می‌برند، شهرداری صدرا نیز با رعایت قوانین و ضوابط نیز می‌تواند به نیرو‌های انسانی خود پاداش در نظر بگیرد.

او یادآور شد فضای مجازی و پیام رسان‌های اجتماعی یک ظرفیت خوبی برای ارائه پیشنهادات و انتقادات و مطالبه گری شهروندان برای کمک به توسعه زیر ساخت‌های شهر می‌باشد از همه فعالان دلسوز و خلاق در این حوزه تشکر وقدردانی بعمل می‌آید.

شایان ذکر است در جلسه اعضای شورای صدرا دوم اسفند 1401 نامه‌ای از سوی شهردار صدرا با عنوان پرداخت پاداش به کارکنان با مبلغ 8 میلیارد و یکصد میلیون ریال از ردیف 110208 بودجه شهرداری جهت بررسی اعضای شورای شهر صدرا مطرح و با مخالفت اکثریت اعضا روبه‌رو شد. اما انتشار متن این نامه حواشی در فضای مجازی برای شهرداری و شورای شهر صدرا به وجود آورد.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان هم اکنون دیگران می خوانند 7 اسفند 1401 - 17:09
ماجرای جنجالی پاداش 8 میلیارد و 100 میلیونی شهردار صدرا به کارکنان شهرداری چه بود؟ 2