یک‌شنبه 25 آبان 1404

ماجرای پاسخ رد رهبر انقلاب به درخواست ابطال انتخابات دوم خرداد

خبرگزاری فارس مشاهده در مرجع
ماجرای پاسخ رد رهبر انقلاب به درخواست ابطال انتخابات دوم خرداد

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری فارس؛ رهبر انقلاب 26 خرداد 1388 در دیدار نمایندگان نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری فرمودند: من نمی‌خواهم این را در تلویزیون بگویم؛ شما خیال می‌کنید وقتی که آقای خاتمی با بیست میلیون رأی پیروز شد، یک عده‌ای عصبانی نبودند؟ خب چرا، آنها هم عصبانی بودند؛ آنها هم از همین حرفها می‌زدند، آنها هم همین داعیه‌ها و طلبکاری‌ها را می‌کردند.

ایشان همچنین تاکید می‌کنند: همان وقت به من هم آمدند مراجعه کردند؛ یکی از مسئولین عالی‌رتبه‌ی آن روز آمد پیش من و از من خواست که «آقا! این انتخابات را ابطال کنید»؛ من چنان تشری زدم که به نظرم بعد از آن، بین ما و آن مسئول هنوز هم درست اصلاح نشده.

بر همین اساس نماهنگ مدافع حق مردم شب گذشته برای نخستین بار و به مناسبت ایام سالگرد نماز جمعه تاریخی 29 خرداد و سالگرد موافقت رهبر انقلاب با رسیدگی به شکایت نامزدهای انتخاباتی 88 برای نخستین بار منتشر شد.

قسمت دوم این نماهنگ بخشی از بیانات رهبر انقلاب 26 خرداد 1388 در دیدار نمایندگان نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری را به تصویر کشیده که در ادامه آمده است:

انتهای پیام /

شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید انتخابات مدافع مردم رهبر انقلاب این خبر توسط افراد زیر ویرایش شده است