پنج‌شنبه 16 مرداد 1404

مالکان خودرو تغییر آدرس خود را در 48 ساعت اعلام کنند

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
مالکان خودرو تغییر آدرس خود را در 48 ساعت اعلام کنند

تهران - ایرنا - معاون اجتماعی پلیس راهور ناجا گفت: مالکان خودرو باید تغییر آدرس محل سکونت و تغییر شماره تلفن همراه خود را در 48 ساعت به پلیس اعلام کنند.

سرهنگ عین الله جهانی روز یکشنبه در گفت وگو با خبرنگار انتظامی ایرنا افزود: مالکان خودروها براساس قوانین موظف هستند حتما تغییر آدرس منزل مسکونی خود را از طریق مراجعه به دفاتر پلیس +10، مراکز شماره گذاری و ادارات راهنمایی و رانندگی استان و شهرستان ها اعلام کنند.

وی با بیان اینکه اعلام نکردن آدرس جدید برای مالکان خودرو عواقبی در پی دارد، گفت: افراد برای اعلام آدرس جدید باید مدارک احراز هویت و کارت شناسایی خود را به همراه داشته باشند تا در سامانه راهور ثبت شود.

معاون اجتماعی پلیس راهور افزود: چنانچه برای مالکان خودرو مشکلی پیش بیاید، به عنوان مثال تصادف کرده و از صحنه تصادف متواری شود، در صورتی که این فرد شناسایی و به آدرس وی مراجعه شده و متوجه شویم آدرس این فرد تغییر کرده اما در این زمینه اطلاعی نداده، در تصمیم گیری مراجع قضایی بسیار تاثیرگذار بوده و عواقب خوبی برای فرد نخواهد داشت.

سرهنگ جهانی گفت: عدم اطلاع آدرس جدید در صورت ارتکاب جرم، نشان دهنده عدم همراهی مالک خودرو در اجرای قانون است و از سوی دیگر هر گونه مکاتبات و پیامک های مرتبط به قوانین راهنمایی و رانندگی به وی ارسال نخواهد شد، براین اساس توصیه می شود هموطنان حتما آدرس جدید منزل و شماره تلفن همراه خود را در سامانه های راهور بروزرسانی کنند.

*س_برچسب‌ها_س*