ماموریتهای جدید طلاب در مدارس
ایسنا نوشت: دبیر ستاد همکاریهای حوزه علمیه و آموزش و پرورش با اشاره به بازنگری برنامه پنج ساله ستاد همکاریها در دوره جدید گفت: ماموریتهای جدیدی برای طرح «امین» تعریف شده که توجه به سبک زندگی اسلامی - ایرانی، رسیدگی به آسیبهای اجتماعی، مشکلات فردی و ارائه مشاوره با رویکرد اسلامی از جمله آنهاست.
حجتالاسلام والمسلمین حمید نیکزاد در پاسخ به اینکه آیا ماموریتهای تعریف شده برای روحانیون در مدارس نیازمند بازنگری است؟ اظهار کرد: لزوم نوآوری و به روزرسانی در برنامهها و طرحها، باید متناسب با اقتضائات روز جامعه دانش آموزی و در مسیر تحولات باشد.
وی افزود: نوع و نحوه حضور روحانیون در مدارس نیز از این قاعده مستثنی نخواهد بود.
دبیر ستاد همکاریهای حوزه علمیه و آموزش و پرورش با بیان اینکه در همین راستا، بازنگری برنامه پنج ساله ستاد همکاری در دوره جدید در دستور کار قرار گرفت گفت: هر چند اجرای برنامههای ستاد همکاری در سالیان گذشته با موفقیتهایی همراه بوده است، اما تا رسیدن به سطح انتظار فاصله دارد.
نیکزاد ادامه داد: تغییر در فضای فرهنگی زندگی دانش آموزان و خانوادهها خصوصا با همه گیری بیماری کرونا و الزام در ورود افراد به فضای مجازی، ضرورت توجه به نیازهای جدید را بیش از پیش پررنگ کرده است.
وی اضافه کرد: در همین رابطه قالبهای مواجهه روحانیون با دانش آموزان و روشهای ارائه محتوا و معارف دستخوش تغییر شده و لزوم بهره گیری از تولیدات رسانهای برای اثرگذاری بیشتر بر دانش آموزان و خانواده مدنظر قرار گرفته است.
مشاور وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه علاوه براین، در طرح امین به عنوان یکی از طرح های کلیدی و موفق ستاد همکاری، ماموریتهای جدیدی تعریف شده است گفت: این ماموریت ها با عنایت به سبک زندگی اسلامی - ایرانی و همچنین رسیدگی به آسیبهای اجتماعی و مشکلات فردی و ارائه مشاوره با رویکرد اسلامی تعریف و ابلاغ شد.
نیکزاد پیش از این در مصاحبه دیگری گفته بود: اکنون حدود 3000 نفر از طلاب موفق به ورود به مدارس به عنوان معلم در نقاط حاشیه ای شهرها و مناطق کم برخوردار شده اند. در دوره جدید ستاد همکاری تلاش شده است تا در کنار افزایش کمیت به کیفیت حضور افراد نیز اندیشیده شود و اقدامات ضروری به عمل آید.
وی همچنین درباره روند اجرای طرح امین گفته بود: امسال طرح امین از بابت کمیت و کیفیت متفاوت از گذشته خواهد بود. به گونهای که بخش قابل توجهی از طلاب خواهر و برادر در سال تحصیلی جاری به جمع مربیان طرح امین پیوستهاند و فرایندهای جذب و اجرای طرح در مدارس بهبود یافته است.
این اقدامات در راستای اثر گذاری بیشتر و بهتر طلاب در مدارس هدف انجام شده است. حضور روحانیون متخصص در امر تربیت کودک و نوجوان در میان دانش آموزان در جهت پاسخگویی به نیاز اساسی دینی است تا با ایجاد فرصت گفت و گوی چهره به چهره هویت دینی دانش آموزان تقویت شود.
بیشتر بخوانید:
233271
کد خبر 1699201