ماهواره ظفر
ماهواره ظفر
تهران - ایرنا - سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس از نامهنگاری این کمیسیون با وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی درباره شهدای هواپیمای اوکراینی خبر داد.
عضو هیئترئیسه کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس از پرتاب ماهواره ظفر به فضا در روزهای آینده خبر داد.
سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس از بررسی تقاضای تحقیق و تفحص از عملکرد مالی و اداری جهاد دانشگاهی در جلسه این کمیسیون خبر داد.
عضو هیئترئیسه کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس از پرتاب ماهواره ظفر به فضا در روزهای آینده خبر داد.
وزیر ارتباطات اعلام کرد با تلاش دانشمندان جوان ایرانی، «ماهوارههای ظفر» که تستهای موفق خود را پشت سر گذاشتهاند، امروز راهی پایگاه فضایی میشوند تا به زودی فرآیند قرار گرفتن آنها در مدار طی شود.
تهران - ایرنا - رییس مرکز تحقیقات فضایی دانشگاه علم و صنعت در خصوص ماهواره ظفر 1 و 2 گفت، بیش از 90 درصد از تکنولوژی ساخت این دو ماهواره کاملا بومی است و ما تجهیزات مورد نیاز را در اختیار نداشتیم و آنها را خلق کردیم.
تهران - ایرنا - رییس سازمان فضایی ایران امروز پس از تحویل گرفتن ماهوارههای ظفر 1و2 از دانشگاه علم و صنعت، پیرامون دیگر ماهوارههایی که در دست طراحی و ساخت سازمان فضایی است، گفت: مراحل ساخت و تست ماهواره ناهید 1 کامل شده و منتظر تکمیل مراحل ساخت ماهوارهبر آن هستیم.
تهران - ایرنا - تمام اخبار مربوط به تحویل ماهواره ظفر به سازمان فضایی، حول محور ظفر 1 چرخید اما ماهوارهای با نام ظفر2 هنوز در اتاق تمیز دانشگاه علم و صنعت است تا اگر فرآیند قرار گرفتن ظفر1 در مدار با پیچیدگی رو به رو شد، به جای آن در مدار قرار بگیرد.
رئیس دانشگاه علم و صنعت ایران از راه اندازی مقطع کارشناسی ارشد مهندسی فضا در این دانشگاه خبر داد و گفت: علاوه بر آن ما به دنبال استفاده از سرریزهای فناوری فضایی در سایر دانشکدههای این دانشگاه هستیم.
رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با اشاره به سابقه کشورهای دارای فناوری فضایی با تاکید بر اینکه این کشورها سالانه بیش از 20 پرتاب داشتهاند تا امروز به کمترین خطا در این حوزه رسیدهاند، گفت: ما نیز در این زمینه باید تعداد پرتابها را افزایش دهیم و آمادگی حمایت مالی از نهادهای مرتبط همچون سازمان فضایی را داریم.
اقتصادنیوز: رئیس سازمان فضایی ایران از پرتاب ماهواره ظفر با ماهوارهبر سیمرغ خبر داد و گفت: برای هدایت، کنترل و دریافت و ارسال داده به این ماهواره سه ایستگاه زمینی پیشبینی شده است.
رئیس مرکز تحقیقات فضایی دانشگاه علم و صنعت ایران با تاکید بر این که فناوریهای استفاده شده در ساخت ماهوارههای ظفر 1 و 2 جزو فناوریهای روز دنیا است، گفت: این ماهواره در مدار 500 کیلومتر قرار گرفته است و بر اساس پیشبینیها عمر مداری آن بین یک و نیم تا دو و نیم سال پیشبینی میشود.