دوشنبه 3 آذر 1404

ماکرون: تحریم دیپلماتیک المپیک پکن "نمادین" و "بی‌اهمیت" است

خبرگزاری ایسنا مشاهده در مرجع
ماکرون: تحریم دیپلماتیک المپیک پکن "نمادین" و "بی‌اهمیت" است

امانوئل ماکرون تایید کرده است که فرانسه به تحریم دیپلماتیک بازی‌های المپیک زمستانی پکن 2022 نخواهد پیوست و این اقدام که توسط سایر کشورها از جمله آمریکا اعمال شده است را "نمادین" و "بی‌اهمیت" تلقی کرد.

به گزارش ایسنا، به نقل از پایگاه خبری هیل، امانوئل ماکرون، رئیس جمهوری فرانسه گفت: من فکر می‌کنم که نباید چنین مسائلی را سیاسی کرد؛ به‌خصوص اینکه برداشتن چنین قدمی "نمادین" و "بی‌اهمیت" است.

براساس گزارش بی‌بی‌سی، ماکرون اظهار کرد که وی اعتقادی به سیاسی کردن بازی‌های المپیک زمستانی 2022 ندارد و خواستار اقداماتی است که "تاثیر مفید" داشته باشد.

وی افزود: شفاف بگویم. شما یا کاملا این مسئله را تحریم می‌کنید و ورزشکار نمی‌فرستید یا سعی می‌کنید با "اقدامات مفید" اوضاع را تغییر دهید.

رئیس‌جمهور فرانسه اظهار داشت که فرانسه در کنار "کمیته بین‌المللی المپیک" برای محافظت از ورزشکاران خواهد ایستاد که گمان می‌رود این خود اشاره‌ای به ناپدید شدن پنگ شوآی، ورزشکار و تنیس باز اهل چین باشد.

ژان - میشل بلانکه، وزیر آموزش و پرورش فرانسه نیز گفت که فرانسه به کشورهای غربی جهت تحریم بازی‌های المپیک زمستانی 2022 پکن نخواهد پیوست.

وی افزود: ورزش دنیایی است که باید از هرگونه دخالت‌های سیاسی محافظت شود.

آمریکا، انگلیس، استرالیا و لیتوانی اعلام کرده‌اند که بازی‌های المپیک زمستانی 2022 پکن را تحریم دیپلماتیک خواهند کرد.

جن ساکی، دبیر مطبوعاتی کاخ سفید اظهار کرده است که هر کشوری خود تصمیم خواهد گرفت که آیا بازی‌های المپیک را تحریم کند یا خیر و کاخ سفید هیچگونه "فشاری" را جهت پیوستن به آمریکا درخصوص این تصمیم، اعمال نخواهد کرد.

فرانسه قرار است میزبان "بازی‌های المپیک تابستانی 2024 پاریس" باشد.

انتهای پیام