مجلس با افزایش قیمت اینترنت مخالف است
شرکت مخابرات به این علت که یکی از شرکتهای غالب و دارای مشترک بالا است، برای تغییر تعرفه، حتی در بازه کف و سقف مصوب هم باید مجوز دریافت کند و اینکه آیا چنین کاری را انجام داده یا نه، بررسی و اعلام میشود.
به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، رییس فراکسیون راهبردی مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه مجلس با افزایش تعرفه اینترنت ثابت و موبایل مخالف است گفت که افزایش تعرفه تنها در صورت افزایش کیفیت خدمات و بهرهمندی مشترکان از تکنولوژیهای برتر امکان پذیر است.
سیدمحمدرضا میرتاج الدینی در رابطه با مسائل مطرح شده مبنی بر افزایش تعرفه خدمات اینترنت از سوی اپراتورها، اظهار کرد: نمایندگان مجلس شورای اسلامی با افزایش تعرفه اینترنت به این شکل مخالف هستند و اگر قرار است افزایش تعرفهها مدنظر قرار گیرد باید این مسئله بر اساس افزایش کیفیت باشد و مشترکین بتوانند از تکنولوژیهای برتر در حوزه اینترنت ثابت و موبایل بهرهمند شوند.
وی ادامه داد: در بخش اینترنت ثابت حتما باید شبکه فیبری در دسترس مردم قرار گیرد اپراتورها بر اساس آن، تعرفهگذاری جدید را مدنظر قرار دهند.
رییس فراکسیون راهبردی مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه به طور حتم مجلس شورای اسلامی با افزایش قیمت تعرفه اینترنت بر اساس تکنولوژیهای منسوخ گذشته مخالفت خواهد کرد، گفت: حتما باید افزایش تعرفهها با افزایش کیفیت شبکه همراه باشد.
همچنین سهیل یحیی زاده، رییس کمیته ارتباطات و فناوری اطلاعات فراکسیون راهبردی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه در اسرع وقت و به صورت فوری جلسهای از سوی کمیته مذکور با حضور اپراتورها و نمایندگان مجلس شورای اسلامی جلسهای را برگزار میکنیم، گفت: نتایج این جلسه در اختیار نمایندگان مجلس شورای اسلامی قرار خواهد گرفت.
وی با اشاره به اینکه مصوبه 266 کمیسیون تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در سال 1396، آخرین مصوبه حوزه تعرفهگذاری خدمات اینترنت ثابت بوده است، گفت: در این مصوبه برای خدمات اینترنتی، کف و سقف قیمت تعیین شده است و همه شرکتها ملزم به رعایت آن هستند؛ بعد از مصوبه 266، مصوبه دیگری نداشتهایم و همچنان ملاک ما همان مصوبه است، با توجه به رقابتی بودن فضای بازار، بعضی شرکتها خدمات خود را با تعرفه پایینتر از سقف مصوب ارائه میکردند و اکنون اعلام کردهاند تعرفه را به سقف مصوبه رساندهاند که صحت این مسئله باید توسط سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی بررسی شود.
یحییزاده ادامه داد: البته شرکت مخابرات به این علت که یکی از شرکتهای غالب و دارای مشترک بالا است، برای تغییر تعرفه، حتی در بازه کف و سقف مصوب هم باید مجوز دریافت کند و اینکه آیا چنین کاری را انجام داده یا نه، بررسی و اعلام میشود.
وی با اشاره به اینکه بر اساس مصوبه موجود در رابطه با اپراتورهای غالب، علاوه بر اینکه ملزم به رعایت سقف و کف هستند، باید بستهها و تعرفهگذاریها به تایید سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی برسد، بیان کرد: بنابراین اپراتورها مجاز نیستند نسبت به تغییر بستههای تعرفه حتی در بازه مربوطه راسا اقدام کنند.
وی همچنین درباره احتمال مصوبه جدید و افزایش مجدد تعرفهها، تصریح کرد: هنوز مصوبه جدیدی در دستور کار نیست اما اگر چنین باشد قطعا شرط اولیه، افزایش کیفیت است چراکه اول باید کیفیت بیشتر شود و پس از آن انتظار داشته باشیم مشترکان، افزایش قیمت را بپذیرند.