مجلس شورای ملی
مجلس شورای ملی
اولین اسکناس ایران به شکل امروزی در سال 1176 شمسی، در دوره فتحعلی شاه قاجار، وارد مبادلات پولی کشور شد. از آغاز همان دوره، طلا و نقره به عنوان پشتوانه اسکناسها در نظر گرفته میشدند. اولین اسکناس ایران به شکل امروزی در سال 1176 شمسی، در دوره فتحعلی شاه قاجار، وارد مبادلات پولی کشور شد. از آغاز همان دوره، طلا و نقره به عنوان پشتوانه اسکناسها در نظر گرفته میشدند. به گزارش عرشه آنلاین؛...
تاکنون پنج قانون مرتبط با نهاد وکالت در کشور به تصویب رسیده است و این قوانین فراز و نشیبهای مختلفی به همراه بوده است.
اقتصادنیوز: در پروژه «نیم قرن با اقتصاد ایران» تلاش بر این است تا از قبل اخبار و گزارش های اقتصادی به تصویر روشنی از وضعیت اقتصادی ایران دست پیدا کنیم.
روز 11 شهریور ماه، سالروز آغاز مجدد عملیات اجرایی شبکه مترو تهران، پس از پیروزی انقلاب به حساب میآید و اولین ایستگاهها در اسفندماه سال 1377 راه اندازی شد.
روز 11 شهریور ماه، سالروز آغاز مجدد عملیات اجرایی شبکه مترو تهران، پس از پیروزی انقلاب به حساب میآید و اولین ایستگاهها در اسفندماه سال 1377 راه اندازی شد.
در بحبوحه سالهای جنگ تحمیلی و به دلیل عدم احساس ضرورت تداوم کار در آن مقطع زمانی، هیئت وزیران در اسفند ماه سال 1360 توقف کامل طرح مترو را تصویب کرد.
مدرسه دارالفنون نخستین دانشگاه پزشکی مدرن به شیوه اروپایی بود که به همت امیرکبیر در تهران راه اندازی شد.
در مجلس اول تصمیم گرفته میشود که جمعی به عنوان شورای روحانیان شکل بگیرد تا قوانینی را که در مجلس تصویب میشود با شریعت اسلام تطبیق بدهند، که الان با عنوان شورای نگهبان مطرح است. جالب است که اولین بار...
سپهبد تیمور بختیار اولین رئیس ساواک ایران و پسرعموی شاپور بختیار آخرین نخستوزیر رژیم پهلوی، بود. پسرعموی شاپور بختیار آخرین نخستوزیر رژیم پهلوی بعد از منصوب شدن به مقام فرمانداری نظامی تهران پادگان مرکز 2 زرهی ارتش را تبدیل به شکنجهگاه کرد، تودهایهای ارتش شاهنشاهی را قلع و قمع کرد، رئیس و اعضای جمعیت فداییان اسلام را به طرز بیرحمانهای اعدام کرد، آیتالله سید ابوالقاسم کاشانی...
رمالها و جادوگران مخوفترین دسته را تشکیل میدهند؛ این عده برای جلب مشتری به کارهای عجیب و مخوفی دست میزنند و مشتریان آنها بیشتر از بین زنان و جوانان هستند که در عشق شکست خوردهاند.
زنی به نام «کاملیا» نیز در کنار یک کلیسا و نمازخانه مغازهای دارد که روی تابلوی مغازهاش نوشته «با صرف یک قهوه از گذشته و آیندهی خود باخبر شوید»...
صدای رگبار مسلسل در اولین روز پاییز 1377 فضای پر ازدحام بازار بزرگ تهران را شکافت و تا حجرهداران به خودشان بیایند، گلولهها بدن سید و دو شاگردش را غرق خون کرد. تروریستهای منافق یک روز بعد خبر جنایتشان را در نیکوزیا پایتخت قبرس تایید کردند و سه روز بعد، هویت تروریست دستگیر شده توسط یک نیروی امنیتی اعلام شد: «علیاصغر غضنفرنژاد» با نام مستعار «سیاوش» 21 ساله.
عباس مسعودی: «در آن روز از نظر عدهای خواندن روزنامه گناه بزرگی شمرده میشد مثلا اگر اشخاصی از میان طبقهی تجار میلی داشتند که روزنامه را آبونمان بشوند ولی برای اینکه مورد طعن و لعن همکاران خود قرار نگیرند تقاضا میکردند روزنامه را به جای اینکه به حجرهی آنان ببرند به منزل برسانند...»
پسرعموی شاپور بختیار آخرین نخستوزیر رژیم پهلوی بعد از منصوب شدن به مقام فرمانداری نظامی تهران پادگان مرکز 2 زرهی ارتش را تبدیل به شکنجهگاه کرد، تودهایهای ارتش شاهنشاهی را قلع و قمع کرد، رئیس و اعضای جمعیت فداییان اسلام را به طرز بیرحمانهای اعدام کرد، آیتالله سید ابوالقاسم کاشانی را اذیت و آزار کرد و لقب «قصاب تهران» را از آن خود کرد.
با وجودی که برای اولین بار مقررات تشکیل اداره سجل احوال در وزارت کشور دوران سلطنت احمد شاه قاجار در تاریخ 20 آذر 1297 نوشته و اجرا شد و حتی اولین شناسنامه در سوم دی همان سال صادر شد اما به جز عدهای محدود، مردم استقبالی از اسمفامیل نکردند تا اینکه پهلویِ پدر طی سال های 1304، 1307 و 1313 با گذراندن چند قانون مکمل از تصویب مجلس شورای ملی وقت، انتخاب نامخانوادگی را برای همه ایرانیان...