مجلس شورای ملی
مجلس شورای ملی
سید ابراهیم دیباجی، پژوهشگر و استاد زبان و ادبیات عرب در 89 سالگی از دنیا رفت.
سیدابراهیم دیباجی، پژوهشگر و استاد زبان و ادبیات عرب در 89 سالگی از دنیا رفت.
سیدابراهیم دیباجی، پژوهشگر و استاد زبان و ادبیات عرب در 89 سالگی به دیار باقی شتافت.
روزنامه اطلاعات در سرمقاله 20 اردیبهشت 1327 خود از عواقب ایجاد رژیم صهیونیستی نوشته بود و هدف از تشکیل آن را سلطه بر غرب آسیا نامیده بود.
سخنگوی شورای نگهبان میگوید این شورا بهعنوان یک نهاد حاکمیتی مردمیترین نظرات را داشته است.
رئیس انجمن علمی انقلاب اسلامی تاکید کرد: اکنون زمان بیان و تأکید بر گفتمان انقلابی است و سخن از کوتاه آمدن و مذاکره، محلی از اعراب ندارد.
متخصص قلب و عروق دانشگاه علوم پزشکی بابل گفت: امامعلی حبیبی با حمله قلبی و عفونت ریه در ICU بیمارستان شهید یحیینژاد بابل بستری شده است.
عکسهای تاریخی انقلاب مشروطیت از مجموعه آلبومهای قاجاریه موجود در آرشیو شنیداری دیداری مرکز اسناد کتابخانه مجلس شورای اسلامی به نمایش گذاشته شد.
فرماندار شهرستان بابل در پی بستری شدن جهان پهلوان «امامعلی حبیبی» نابغه کشتی مازندران و جهان که چهارشنبه شب در یکی از بیمارستانهای این شهرستان بستری شده بود، حال وی را رضایتبخش و پایدار اعلام کرد.
فرماندار بابل گفت: با تلاش های صورت گرفته کادر درمان شرایط جسمی امامعلی حبیبی نابغه کشتی جهان در بیمارستان شهید یحیی نژاد این شهر به مرحله پایدار و رو به بهبود است.
محمود کریمی، مداح پر مخاطب، در مراسم امسال ایام محرم، شعر و آهنگ «ای ایران ایران» را خواند. این اجرا با تغییراتی در کلمات شعر و با کاستن و افزودن سطرهایی به پسند مداح مشهور و دوستان و مخاطبانشان ارائه شد.
در اسفند 1322 (1943) در هنگام گشایش چهاردهمین دوره مجلس شورای ملی از ضرورت «بهبودی ستون اجتماعی و اقتصادی» کشور یاد کرده بود و گفته بود باید «جهد بلیغ [کرد] تا برای هریک از افراد کشور، خصوصا طبقه کشاورز و کارگر و کسانی که توانایی ندارند، آن اندازه آسایش از حیث خانه و غذا و تعلیم و تربیت مجانی و بهداشت که برای افراد ملل راقیه لازم است، فراهم گردد.»
در تاریخ 16 خرداد 1304، قانونی 36 مادهای با عنوان «قانون خدمت نظام اجباری» در نشست 178 دوره پنجم مجلس شورای ملی تصویب شد که نقطه عطفی در تاریخ نظام وظیفه ایران به شمار میآید.
مسعود معینیپور، رئیس کتابخانه، موزه و مرکز اسناد مجلس شورای اسلامی، در برنامهای آنلاین در خانه «گفتارها» در کلابهاوس به ایراد سخنانی پیرامون کتابخانه پارلمان ایران پرداخت.
گاهی در میان شلوغیهای تهران جایی وجود دارد که همه را به دل تاریخ قجری میبرد؛ عمارت مسعودیه با معماری چشمنواز و داستانهای پُر رمز و راز خود یکی از این جاهاست، بنایی زیبا، تاریخی و گردشگری پایتخت که مردم و مسافران نوروزی میتوانند با دیدن آن، ساعتی لذتبخش داشته باشند.
پیروزی و تسلط مشروطهخواهان بر بخشهای مرکزی ایران در دورهای از تاریخ ایران به وقوع پیوست که دو امپراتوری روس و بریتانیا سه سال قبل در تاریخ هشتم شهریور 1285 در قراردادی محرمانه در سنپترزبورگ ایران را به سه بخش شمالی، جنوبی و مرکزی تقسیم کرده بودند. با وجودی که کنترل بخش مرکزی با محمدعلی شاه حاکم وقت ایران بود، اما عملا ایران به دو بخش شمالی و جنوبی بین ان تقسیم شده بود.