محدودیت های ترافیکی مناطق قرمز و نارنجی ایلام همچنان ادامه دارد
![محدودیت های ترافیکی مناطق قرمز و نارنجی ایلام همچنان ادامه دارد](https://img9.irna.ir/d/r2/2020/11/02/4/157699678.jpg)
ایلام - ایرنا - رییس پلیس راه ایلام گفت: بنا بر مصوبات ستاد مقابله با کرونا، اعمال محدودیت ها و ممنوعیت های ترافیکی در شهرهای قرمز و نارنجی استان همچنان ادامه دارد.
به گزارش ایرنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی پلیس ایلام، سرهنگ رضا همتی زاده اظهار داشت: رانندگان تا عادی شدن وضعیت استان، از ترددهای غیر ضروری خودداری کنند.
وی یادآور شد: بنا بر مصوبات ستاد مقابله با کرونا و اجرای طرح ممنوعیت تردد خودروها، هر گونه رفت و آمد به اماکن متبرکه و آرامستان ها در روزهای پایانی این هفته ممنوع بوده و با رانندگان متخلف برابر قانون برخورد می شود.
وی افزود: دوربین های ثبت تخلف در همه محورهای مواصلاتی استان در راستای اجرای محدودیت های تردد کرونایی توسط پلیس راهور ناجا فعال شده است و تخلف خودروها را به صورت خودکار اعمال قانون می کنند.
رییس پلیس راه استان ایلام اضافه کرد: هدف از اجرای محدودیت های تردد، صرفا برای سلامت خانواده ها و شهروندان بوده و لازم است مردم با رعایت این محدودیت ها با عوامل پلیس راه همکاری کنند.
به گزارش ایرنا، بر اساس آخرین اعلام وزارت بهداشت، شهرستان های چرداول و آبدانان در وضعیت قرمز، هلیلان و دهلران زرد و مابقی شهرستان ها نارنجی هستند.
*س_برچسبها_س*