محلهای آرامستانهای جدید تهران اعلام شد
شهردار تهران در خصوص محلهای آرامستانهای جدید پایتخت گفت: نقطهیابی در غرب و شرق تهران به میزان صد هکتار انجام شده و وارد مذاکره برای خرید شدیم تا مردم در غرب تهران مجبور به تردد به جنوب شهر نشوند.
: شهردار تهران در خصوص محلهای آرامستانهای جدید پایتخت گفت: نقطهیابی در غرب و شرق تهران به میزان صد هکتار انجام شده و وارد مذاکره برای خرید شدیم تا مردم در غرب تهران مجبور به تردد به جنوب شهر نشوند.
علیرضا زاکانی؛ شهردار تهران با اشاره به عملکرد شهرداری تهران در یک سال اخیر اظهار کرد: مهمترین کاری که در شهرداری رقم خورده تغییر رویکرد شهرداری است؛ رویکرد قبلی اداره گران تهران بود اما رویکردی فعلی ارزانسازی و بار برداشتن از روی دوش مردم و توجه به ابعاد مختلف زندگی و ساحتهای مختلف شهری است.
وی تأکید کرد: آنچه میبینیم نتایج این تغییر رویکرد است. در واقع در نتیجه این تغییر رویکرد تمام پروژهها فعال شد. به طوری که از مردادماه هر هفته یک پروژه و از 12 بهمن ماه تا پایان سال گذشته هر روز یک پروژه برای افتتاح داشتیم؛ کل آخرین پروژه سال قبل (بهرهبرداری از 11 کیلومتر خط مترو) 15 هزار میلیارد تومان هزینه داشت که تنها برای تکمیل آن 3 هزار میلیارد تومان هزینه شد.
شهردار تهران با بیان اینکه زمانی از بالا به مردم نگاه میشود و برای مردم تصمیم میگیریم، گفت: اما ما این مدل را تغییر دادیم تا ببینیم خاستگاه اساسی مردم چیست و بر اساس نیازمندیهای اصلی شهر موارد را دنبال کنیم.
زاکانی افزود: 2 هزار و 80 پروژه داشتیم که نیاز شهر بود و کاملا مشخص بود که بر اساس صرفه و صلاح شهر باید دنبال شود و 4 هزار میلیارد تومان هزینه داشت که هزار و 460 پروژه از سوی مردم انتخاب شد؛ به طوری که هرکسی مجاز بود در حیطه منزل و محل کار خود پروژهها را انتخاب کند. بدین ترتیب 460 هزار فرم تکمیل شد و 300 هزار نفر در طرح «من شهردارم» شرکت کردند و اینچنین مدیریت مشارکتی شکل گرفت.
وی با بیان اینکه اصل خدمت بدون نام و نشان مهم است، یادآور شد: امسال نیز تکرار چندین باره خواهیم داشت تا مردم اولویتهای خود را انتخاب کنند؛ شهرداری از کوچکترین مساله تا بزرگترین مسائل مرتبط با مردم را دنبال میکند. 39 مرکز سلامت محور در همین راستا به مردم خدمترسانی میکنند و مراکز شهر سالم نیز در این زمینه فعال هستند و بیشترین ظرفیت فرهنگی و ورزشی مردم در دست شهرداری است.
بارها اعلام کردیم مشکل درآمد نداریم
شهردار تهران با تأکید بر اینکه درآمدهای ما سه دسته است و بارها اعلام کردیم مشکل درآمدی نداریم، یادآور شد: به جای اینکه گله کنیم که پول نداریم که کار کنیم، میگوییم میخواهیم کار کنیم. از این رو با انضباط بخشی توانستیم به صرفه و صلاح کار کنیم. با همین نگاه در ماه اول مدیریت شهری ششم از تنش مالی خارج شدیم. سعی کردیم با این صرفه و صلاح شهر را به خوبی اداره کنیم. به طوری که امکانات را در بورس عرضه کردیم و با 30 درصد قیمت پایینتر امکانات مورد نیازمان را از بورس خریداری کردیم.
تحول شهر بر اساس توزیع خدمات و دسترسیهای مناسب، آرامش، امنیت
زاکانی با اشاره به موضوع مولدسازی، یادآور شد: 507 هزار میلیارد تومان به قیمت ماه گذشته برای توسعه حمل و نقل عمومی نیاز داریم؛ مشارکت مردم در این زمینه مدنظر است. 450 هزار میلیارد تومان پروژه در همین راستا تعریف شد و در دو روز از سرمایهگذاران دعوت به همکاری شد؛ چون تحول شهر باید بر اساس چارچوبهای اساسی توزیع خدمات مناسب، آرامش و امنیت و دسترسیهای مناسب انجام شود.
شهردار تهران با اعلام اینکه امسال ما حدود 45 درصد بودجه را به حمل و نقل و حوزه زیربنایی اختصاص دادیم، تصریح کرد: حمل و نقل امسال بیش از آنچه در طول تاریخ شهر به آن توجه شده، مد نظر قرار گرفته است. با نظر موافق رئیس شورا و اعضای شورای اسلامی شهر تلاش شد تحول اساسی در این بخش صورت بگیرد.
وی با بیان اینکه باید شهر را با منطق درست اداره و ایمن کنیم، یادآور شد: در کنار ایمنی شهر باید کاری دنبال شود که مشکل مسکن برطرف شد؛ چراکه خیلی بد است 50 درصد مردم اجارهنشین هستند و 60 درصد در آمد خود را برای مسکن هزینه میکنند.
مناسبسازی 350 کیلومتر از معابر شهر؛ امسال
زاکانی به موضوع محله محوری در پایتخت اشاره کرد و افزود: ما 353 محله داریم و تلاش ما این است که نیازهای محله را جبران کنیم. با مناسبسازی در محلات دسترسیها را به گونهای قرار دهیم که افراد مسن، بانوان باردار و هر فردی بتواند در محله خود به راحتی تردد کند. در همین راستا 280 کیلومتر مناسبسازی محلهای انجام دادیم و امسال نیز مناسب سازی 350 کیلومتر را در دستورکار قرار دادهایم.
شهردار تهران با بیان اینکه هر محل هفت سرانه نیاز دارد، خاطرنشان کرد: ما دنبال این هستیم این هفت سرانه را تأمین کنیم؛ در ساختمان سازیهای جدید میخواهیم شهرکهای نمونهای بسازیم که سرانهها را داشته باشد تا مردم ناچار به تردد در سطح شهر نباشند. در مواردی نیازهای تخصصی وجود دارد اما برای نیازهای عمومی طراحیها و نگاهها را برای خدماترسانی در محلات تغییر میدهیم.
122 محله در تهران بازار میوه و ترهبار ندارند
وی با بیان اینکه خدمات بهداشتی، فرهنگی، آموزشی، مذهبی، فضای سبز، خدمات اقتصادی و بازارچهها از جمله سرانهها هستند، گفت: 122 محله در تهران بازار میوه و ترهبار ندارند؛ 262 بازارچه تحویل گرفتیم و 30 بازارچه اضافه شد. کار احداث 47 بازار را آغاز کردهایم که البته تغییراتی ایجاد شد که موضوع عقب افتاد؛ ما دو دسته میدان میوه و ترهبار را مورد توجه قرار دادیم و تلاش کردیم برخی موارد ترکیبی ساخته شوند. به طوری که طبقات زیرین به سرانه ورزشی، فروشگاه شهروند و طبقه اصلی به بازار میوه و ترهبار اختصاص یابد.
زاکانی افزود: 47 بازار کلید خورد و تعدادی کلنگزنی شد که اکثر این موارد در 6 ماه اول به بهره برداری میرسد اما هدفگذاری ما 500 بازارچه است تا محلاتی که بازار ندارند، به این بازارچهها مجهز شوند تا کنترل ارائه خدمات با قیمت مناسب را داشته باشیم.
نقطهیابی در غرب و شرق تهران به میزان صد هکتار به منظور ایجاد آرامستان
شهردار تهران با اشاره به توسعه جغرافیایی آرامستانها در تهران، تصریح کرد: بهشت زهرا (س) 590 هکتار است و قطعه شهدا بالاترین میزان شهید در سراسر جهان را به خود اختصاص داده است؛ ما توجه ویژه به بهشت زهرا (س) داریم و بازسازی و نوسازی آن در دستور کار قرار دارد. از طرفی به اضافه کردن و در دسترس قرار دادن این محیط میاندیشیم. نقطهیابی در غرب و شرق تهران به میزان صد هکتار انجام شده و وارد مذاکره برای خرید شدیم تا مردم در غرب تهران مجبور به تردد به جنوب شهر نشوند.
وی با بیان اینکه به امامزادگان شهر نیز کمک خواهیم کرد، یادآور شد: با اوقاف همکاری را آغاز کردیم تا بتوانیم دفن در امامزادگان را نیز داشته باشیم.
زاکانی به عملکرد قرارگاه مسکن اشاره کرد و افزود: کاری که مستقیماً به ما ارتباطی نداشت، مسکن بود؛ وزارت راه و شهرسازی متولی است و ما به این امر کمک میکنیم. 450 هزار واحد تفاهمنامه با دستگاههای مختلف در قرارگاه جهادی مسکن که در سال 1400 تشکیل شده بود، منعقد شد و تسهیلات ساخت و ساز را در این راستا در نظر گرفتهایم. کاهش مدت زمان صدور پروانه ساخت از 357 روز را به 60 روز در دستور کار قرار دادیم تا به جای اینکه سهبار خواب سرمایه صورت بگیرد، ساخت و ساز انجام شود.
شهردار تهران با بیان اینکه با نوسازی میتوان تأمین مسکن انجام داد تا چهره شهر با این اقدام تغییر یابد، گفت: 9.6 میلیون نفر ساکن تهران هستند. از بعد خانوار هم 2.9 میلیون خانوار در شهر داریم. ما یک میلیون واحد مسکن کم داریم؛ لذا قرارگاه مسکن با این اصل شکل گرفت.
هم اکنون دیگران می خوانند-
جهش ناگهانی قیمت پراید و پژو در بازار خودرو
-
رقص محلی مسافران در بیستون، چهره جنجالی اصولگرایان: اینجا کاباره رقاصههای دوره طاغوت است!
-
تصویر زیبای سرباز زن اوکراینی پیش از شروع جنگ
-
استقرار نیروی نظامی ایران در استان سیونیک ارمنستان | مقابله با الهام علی اف
-
قیمت دلار در بازار آزاد دوباره نجومی شد
-
آمادهباش در پایتخت | تهرانیها مراقب باشند
-
جریمه بیحجابی 3 میلیارد تومان، جریمه قتل 900 میلیون!