محمدباقر نوبخت
محمدباقر نوبخت
موضوع "اقتصاد ایران و جهان در گذر زمان" در این نوشتار به وقایع تاریخی بیست و سومین روز تیر ماه اختصاص دارد که به طور مستقیم و غیر مستقیم اقتصاد ایران و جهان را متاثر کرده است.
ایرنا نوشت: همزمان با تلاش رییس جمهوری و وزرا برای انتقال آرام قدرت در کشور، گروهی از مخالفان با کلیدواژه زمین سوخته، بیتوجه به تحریمهای بی سابقه آمریکا علیه ملت ایران و گرفتاریهای ناشی از شیوع کرونا، در پی تخریب دولت و فرافکنی مسئولیتها و وعدههای خود هستند.
یکی از مهمترین مناصبی که انتخاب رییسش این روزها بیش از هر زمان دیگری مهم است، صاحب صندلی ساختمان عریض و طویل میدان صنعت است. صندلی وزیر بهداشت.
با توجه به سابقه تاریخی و نگرانی مشهود ذینفعان، وضع قانون مالیات بر عایدی سرمایه، سبب به خطر افتادن پشتوانههای مالی برخی جریانهای سیاسی در داخل و خارج از کشور خواهد شد.
مقاومت دولت روحانی در برابر نیروگاهسازی چگونه کشور را دچار خاموشی کرد؟ و بحران انباشت کالا در 11 بندر تجاری ایران، سایر عناوین اقتصادی مهم امروز روزنامهها هستند.
کرج - رئیس سازمان برنامه و بودجه گفت: آخرین وضعیت آزادراه تهران - شمال با حضور مسئولان مربوطه بررسی شد.
کمبود برق و خاموشیهای مستمر امروز، نتیجه هشت سال اهمال دولت روحانی در تشکیل جلسات شورای عالی انرژی است که وظیفه سیاستگذاری کلان حوزه برق کشور را در اختیار دارد.
درحال حاضر 100 تخت بستری عادی و ICU در ساختمان شهید سلیمانی بیمارستان علی ابن ابی طالب (ع) زاهدان برای بستری بیماران کرونایی آماده است.
دولت روحانی اقتصاد را با بدترین وضع نابرابری تحویل میدهد و زمزمههای آزادسازی قیمت برق در پایان دولت روحانی، سایر عناوین اقتصادی مهم امروز روزنامهها هستند.
بودجه جاری دولت آنقدر جهش یافته است که دیگر پولی برای سرمایهگذاری در حوزه عمرانی، چون نوسازی و توسعه بخشهای خدماتی آب و برق نمیماند.
رئیس سازمان برنامه و بودجه و محاسبات گفت: سازمان برنامه و بودجه چند گزارش از ظرفیت سازی نیروگاهی در برنامه ششم و مقدار ظرفیت انرژی الکتریکی افزایش یافته در دولت یازدهم و دوازدهم را ارائه میدهد که پیگیری و راستی آزمایی شود.
رئیس سازمان برنامه و بودجه گفت: در دولت های یازدهم و دوازدهم بالغ بر 19 هزار و 732 مگاوات به ظرفیت برق ما اضافه شد.
در پیک جدید کرونا استانهای مختلفی درگیر شدهاند که دراینبین استان سیستان و بلوچستان به دلایل شرایط زیستی، جغرافیایی و کمبود امکانات شرایط ویژهای پیداکرده و لزوم توجه و کمکهای ویژه به آن جهت مقابله با بیماری کرونا را دوچندان کرده است.
رییس سازمان برنامه و بودجه کشور هزار میلیارد ریال از محل منابع یک میلیارد یورویی صندوق توسعه ملی برای مقابله با کرونا با رعایت قوانین و مقررات برای ایجاد دو بیمارستان صحرایی تنفسی تخصیص داد.