محمدرضا پهلوی
محمدرضا پهلوی
شاه برای برگزاری جشن های 2500 ساله شاهنشاهی حدود 650 تا 800 میلیون دلار هزینه میکرد، عضو تیم تدارکات این جشن درباره هزینههای این جشن میگوید: «بودجه دو سال سوئیس را ظرف دو روز خرج کردند».
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، عباسعلی کدخدایی عضو حقوقدان و رئیس پژوهشکده شورای نگهبان امروز در نشست علمی بازتاب انقلاب اسلامی ایران بر آثار اندیشمندان جهان که در دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران برگزار شد، ضمن تبریک و تهنیت ایام دهه فجر انقلاب اسلامی و همچنین تقارن این دهه با ماه پر فیض و برکت رجب، یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی و امام راحل (ره) را گرامیداشت و گفت: برای...
تهران - ایرنا - عضو حقوقدان شورای نگهبان گفت: قانون در رژیم گذشته معنا و مفهومی نداشت و کشور تنها با اراده شاه اداره میشد اما در نظام اسلامی توجه به قانون یکی از پایههای اصلی اداره کشور است که امام (ره) و مقام معظم رهبری به آن تاکید دارند.
عضو حقوقدان شورای نگهبان گفت: در نظام ستم شاهی، مردم از مشارکت در امور سیاسی کنار گذاشته شدند و حالت فعالانه خودشان را از دست دادند و در دیکتاتوری رضاخان و پسرش هیچ نقشی در اداره کشور نداشتند.
عضو حقوقدان شورای نگهبان گفت: قانون در رژیم گذشته، معنا و مفهومی نداشت و کشور تنها با ارادهی شاه اداره میشد، اما در نظام اسلامی توجه به قانون یکی از پایههای اصلی اداره کشور است که حضرت امام (ره) و مقام معظم رهبری به آن تاکید دارند.
پژوهشگر تاریخ انقلاب گفت: نوع نگاه پهلوی به شرق و غرب نشاندهنده مستقل نبودن سیاست خارجی ایران در آن دوره بود.
گفته می شود در دوره پهلوی مجالس شورای ملی و سنا یکی پس از دیگری تشکیل شده و نمایندگان مردم به این مجالس راه یافته و در مقدرات مردم و به نمایندگی از آنان مداخله می کردند!
دبیرخانه یکصدمین سال باز تأسیس حوزه علمیه قم طی فراخوانی از محققان و پژوهشگران دعوت کرد با ارسال آثار علمی خود، این دبیرخانه را در تولید محتوای علمی همراهی کنند.
جواد منصوری از مبارزان پیش از انقلاب اسلامی میگوید از ابتدای روی کار آمدن پهلوی قیامهای متعددی در سرتاسر کشور به وقوع پیوست و آن چیزی که موجب سرعت یافتن تحولات انقلاب برخلاف تصور رهبران و مبارزان شد، نارضایتی شدید مردم از ظلم و فساد پهلوی بود.
سران رژیم گذشته پس از دستگیری توسط انقلابیون، عمدتاً خود را باخته و ترسان بودند. آنان خویش را سپر بلای شاهی میدانستند که در روزهای خطر، سربازان خود را در گرداب بلا رها کرده و از ایران گریخته بود.
چرا آرارات را به ترکیه واگذار کردند؟ برای اینکه انگلستان میخواست با ترکیه وارد پیمان سعدآباد شود، و باز هم از اراضی و زمینهای ایران بذل و بخشش کرد. نسل جوان اینها را نمیداند.
بسته ویدیویی «تابناک» مجموعهای از ویدیوها عمدتاً متکی بر گزارشها و تحلیلها و ویدیوهایی درباره دیگر موضوعات فرهنگی، اقتصادی و... است که تماشایش را از دست دادهاید؛ نگاهی دوباره و متفاوت به آنچه در این بستر میتوان فرا گرفت.
بیست و ششم دیماه 57 هلیکوپتر در زمین چمن کاخ نیاوران نشست تا خانواده پهلوی را ببرد. هلیکوپتر ساعت 11 و 30 دقیقه در فروگاه مهرآباد بود و صبح روز بعد، روزنامههای ایران تیتر زدند «شاه رفت». نیاوران به عنوان آخرین سکونتگاه محمدرضا پهلوی در ایران، آن روزها را در نمایشگاههایی که تا 22 بهمن برپا است، روایت کرده.