سه‌شنبه 4 آذر 1404

محمدزاده: برای رسیدن به قهرمانی یا کسب سهمیه لحظه‌ای عقب‌نشینی نمی‌کنیم / خطیبی مهربان و خوش‌قلب است

خبرگزاری تسنیم مشاهده در مرجع
محمدزاده: برای رسیدن به قهرمانی یا کسب سهمیه لحظه‌ای عقب‌نشینی نمی‌کنیم / خطیبی مهربان و خوش‌قلب است

مدافع میانی تیم فوتبال آلومینیوم اراک بر این عقیده است که آنها می‌توانند در فصل جاری جزو مدعیان کسب عنوان قهرمانی لیگ برتر باشند.

- اخبار ورزشی -

وحید محمدزاده در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، درباره عملکرد فوق‌العاده آلومینیوم تا پایان هفته نهم لیگ برتر اظهار داشت: خیلی‌ها انتظار نداشتند چنین نتایجی بگیریم، ولی از همان ابتدای فصل به کارمان ایمان داشتیم و خدا را شکر که خوب امتیاز گرفتیم. ما هر چه داریم در زمین مسابقه رو می‌کنیم و دنبال این هستیم تا یک شگفتی بزرگ را رقم بزنیم و هواداران آلومینیوم و مردم اراک را خوشحال کنیم.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا آنها می‌توانند مدعی قهرمانی یا کسب سهمیه لیگ قهرمانان آسیا باشند، گفت: هدف اول ما همین است. اعتقاد دارم که می‌توانیم جزو مدعیان قهرمانی باشیم و این موضوع دور از دسترس ما نیست. ما بازیکنان خوبی داریم و یک کادر فنی فوق‌العاده نیز هدایت تیم را برعهده دارند. باشگاه هم تلاش می‌کند تا همیشه از تیم حمایت کند. البته صحبت کردن درباره آخر فصل خیلی زود است و مسئله مهم دیگر این است که نباید انتظارات از آلومینیوم بالا باشد.

خطیبی: می‌توانستیم با اختلاف گل بیشتری پیروز شویم / فجر تیمی در شأن مردم شیراز است خطیبی: خوشحالم تیمم فوتبال بازی می‌کند و همه تیم‌ها جلوی ما دفاع می‌کنند / تا الان نیازی به تقویت تیم ندیده‌ایم

محمدزاده همچنین خاطر نشان کرد: آلومینیوم هواداران فهیم و باهوشی دارد و آنها می‌دانند که هر تیمی ممکن است روزهای خوب و بد داشته باشد. مهم این است که هواداران در روزهای بد هم کنار ما باشند و ما هم تلاش می‌کنیم تا بهترین نتایج ممکن را بگیریم. مطمئنا برای رسیدن به قهرمانی یا کسب سهمیه لحظه‌ای عقب‌نشینی نخواهیم کرد.

وی در مورد آمار فوق‌العاده آلومینیوم و خوردن فقط یک گل در 9 مسابقه تصریح کرد: من دوست ندارم این آمار فوق‌العاده را فقط به خط دفاعی ربط بدهم و اگر گل می‌زنیم یا گل نمی‌خوریم همه اعضای تیم در آن نقش دارند.

مدافع تیم فوتبال آلومینیوم درباره کار کردن با رسول خطیبی گفت: شاید آقا رسول در کنار خط گاهی اوقات عصبانی شود، ولی او در مجموع یک مربی مهربان و خوش‌قلب است که همیشه حس بردن و جنگجویی دارد. کار کردن با خطیبی لذت‌بخش است.