محمد باقر قالیباف
محمد باقر قالیباف
رئیس مجلس شورای اسلامی، تاکید کرد: بدون شک مراسم گرامیداشت چهلم شهدای اقتدار ملی مراسم حزن و اندوه نیست بلکه جلسه تذکر و یادآوری برای ما است.
در نشست علنی روز (سه شنبه، 31 تیرماه) تصویر منتشر شده از سلام نظامی یک نماینده مجلس پربازدید شد.
اقتصادنیوز: تصاویری را از صحن علنی مجلس در روز حضور وزیر ارتباطات در بهارستان را می بینید.
اقتصادنیوز: نشست علنی امروز مجلس شورای اسلامی با ریاست دکتر قالیباف برگزار شد.
رئیس مجلس شورای اسلامی سهم بزرگی برای سردار شهید رشید در هدف قرار دادن رژیم صهیونیستی برشمرد و گفت: رژیم صهیونیستی تاکنون چنین برخوردی را به خود ندیده بود.
رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: به آقای جبلی تذکر میدهم سکوهای داخلی باید رایگان تبلیغ شود. صداوسیما کوتاهی میکند.
عادت کرده بودیم برخی مسوولان درباره آثار مثبت تحریم صحبت کنند. بعید نیست به زودی شاهد مسابقه آنها در سخن گفتن درباره فواید جنگ 12 روزه باشیم و اینکه ما را 50 سال که سهل است 500 سال به جلو برده.
اقتصادنیوز: آیا حتما باید جنگ می شد تا آقای قالیباف و "ما " که ایشان می گویند "بفهمند کار را چگونه باید پیش برد"؟ پس قبل از جنگ، این همه مدت چه می کردید و چه می کردند؟ چرا آن زمان نفهمیدند؟
قبل از این، برای سال ها عادت کرده بودیم برخی مسوولان درباره آثار مثبت تحریم صحبت کنند. بعید نیست به زودی شاهد مسابقه آنها در سخن گفتن درباره فواید جنگ 12 روزه باشیم.
رئیس مجلس تاکید کرد که در بررسی لایحه ساختار، وظایف و اختیارات سازمان ملی مهاجرت باید از موضوعات صنفی و نگاه منفعت بخشی پرهیز کرد.
نمایندگان در مجلس با بررسی لایحه تاسیس سازمان ملی مهاجرت در کمیسیون مشترک بر اساس اصل 85 قانون اساسی موافقت کردند.
رئیس مجلس تاکید کرد که در بررسی لایحه ساختار، وظایف و اختیارات سازمان ملی مهاجرت در کمیسیون مشترک باید از موضوعات صنفی و نگاه منفعت بخشی پرهیز کرد.
نمایندگان مجلس با کلیات لایحه حمایت از ایرانیان خارج از کشور موافقت کردند.
محمد باقر قالیباف در دیدار با خانواده شهید باقری گفت: جنگ 12 روزه ما را 50 سال جلو انداخت. اگر جنگ اخیر رخ نمیداد ما هیچگاه به درکی که در این 12 روز به آن رسیدیم، نمیرسیدیم.