محمد مصدق
محمد مصدق
اقتصادنیوز: معاون اول قوه قضاییه گفت: در ماده 12 سند امنیت قضایی که در سال 1399 ابلاغ شد نیز بر حق انتخاب آزادانه وکیل و منع تحمیل وکیل تاکید گردیده، بنابراین اصل حق دسترسی آزادانه افراد به وکیل یک حق اساسی است.
معاون اول قوه قضاییه گفت: حضور وکیل مورد انتخاب متهم در دادرسی نه تنها خللی در رسیدگی ایجاد نمیکند بلکه کمک بزرگی به قاضی در جهت کشف حقیقت و صدور رای متقن و مستند خواهد بود.
تبصره ماده 48 قانون آیین دادرسی کیفری ناظر به مرحله تحقیقات مقدماتی جرایم علیه امنیت داخلی و خارجی و همچنین جرایم سازمان یافته است و نباید به سایر مراحل دادرسی تعمیم پیدا کند.
حجت الاسلام و المسلمین مصدق گفت: نمیتوان تبصره ماده 48 قانون آیین دادرسی کیفری را به مرحله دادگاه یا تجدید نظرخواهی یا فرجام خواهی یا اجرای احکام تسری داد.
معاون اول قوه قضائیه گفت: دستگاه قضائی مخالف تبصره ماده 48 قانون آیین دادرسی کیفری است و در تلاش هستیم این تبصره را از طریق مجلس شورای اسلامی اصلاح کنیم.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، معاون اول قوه قضاییه گفت: تبصره ماده 48 قانون آیین دادرسی کیفری ناظر به مرحله تحقیقات مقدماتی جرایم علیه امنیت داخلی و خارجی و همچنین جرایم سازمان یافتهای که دارای مجازات شدید مانند اعدام یا مجازات تعزیری درجه سه و بالاتر است. در هفتههای اخیر برخی از رسانهها و فعالان حقوقی و سیاسی در خصوص دسترسی برخی از متهمان اغتشاشات اخیر به وکیل، مطالبی...
ضعف حاکم بر ایران در واپسین سالهای سلطنت صفویان سبب آشفتگی فراوان در کشور گردید ولی با روی کار آمدن نادرشاه افشار حاکمیت ایران بر جزیرهها و کرانههای شمال و جنوب خلیج فارس تجدید شد.
معاون اول قوه قضاییه، در جلسه شورای معاونان دادسرای عمومی و انقلاب تهران، گفت: تشخیص صدور آرا با قاضی است.
معاون اول قوه قضاییه، در جلسه شورای معاونان دادسرای عمومی و انقلاب تهران، گفت: تشخیص صدور آرا با قاضی است.
معاون اول قوه قضائیه امروز با حضور در دادسرای عمومی و انقلاب تهران در جلسه شورای معاونان این دادسرا شرکت و طی آن تاکید کرد: تشخیص صدور آرا با قاضی است.
معاون اول قوه قضاییه، در جلسه شورای معاونان دادسرای عمومی و انقلاب تهران، گفت: تشخیص صدور آرا با قاضی است.
معاون اول قوه قضاییه با بیان اینکه «میخواهیم کار خود را در قوه در معرض دید نخبگان قرار دهیم»، گفت: تشخیص صدور آرا با قاضی است.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، چین، ایران و روسیه بهعنوان رقبای آمریکا، بهطور همزمان با ناآرامی روبهرو شدند. آیا این ناآرامیها اتفاقی بود، یا ناشی از طراحی سازمان سیا میباشد؟ داگلاس لندن عضو پیشین سازمان سیا، ضمن طرح پرسش فوق، در مجله فارینپالیسی نوشت: اعتراضات توده ای، محیطی مساعد برای سرویسهای جاسوسی ایجاد میکند؛ اما سیا باید درباره چین، ایران و روسیه با احتیاط حرکت...
در طول کار من در سیا، غیرمعمول نبود که مخالفان سیاسی و حتی گروههای شورشی بهدنبال رابطه با دولت ایالات متحده برای حمایت از تغییر رژیمهای کشورشان باشند.